2777
2789

سلام دوتا بچه دارم ۴ساله و ۴ماهه 

بنظرتون برا مسافرت نهایت ۵روز با چ وسیله ای برم؟؟؟ک کمتر خودم و بچه هام اذیت شیم

تعداد رای : 27
نظرسنجی
هواپیما
15
55%
ماشین شخصی
2
7%
قطار
10
37%
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوا روزا گرم و شب ها سرده این یادت بمونه

انفاقا کیخاستم درمورد هوا هم بپرسم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
مسلما هواپیما😐

بچم گوش دردی نمیشه؟؟

انفاقا کیخاستم درمورد هوا هم بپرسم

من خودم مشهدیم 

اگر ماشین شخصی داری بیایی بهتره 

اگر قصد جدی اومدن داری از من می‌شونی همین امروز آنلاین هتل رزرو کن که واس عید فطر مجبور نشی توی ماشین بمونی 

من خودم مشهدیم  اگر ماشین شخصی داری بیایی بهتره  اگر قصد جدی اومدن داری از من می‌شونی هم ...

نه خب بعده عید میام دوشنبه میخام بیام 

شبا سرده 

اوکی

بچم گوش دردی نمیشه؟؟

نه باید هنگام نشستن و بلند شدن بستونک یا سینه ب کوچیکه بدی ک دهن بچه در حال جنبیدن باشع

ب بچه بززگه هم شکلات بده مُک بزنه هنگام پریدن و نشستن. وقتی هواپیما صاف شد نیاز ب دهن جنبیدن نیست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد