2777
2789
عنوان

خیلی بهم ریخته و بی حوصله شدم

1553 بازدید | 30 پست

خونه زندگیم بهم ریخته

آشپز خونه رو اصلا نمیشه نگاه کرد..

هیچ جا مرتب نیست...

انگیزه ای ندارم ن بوی غذای دیگ میپیچه ن خونه رنگ زندگی داره.

انگار مُردم و خبر ندارم حوصله اتگیزه..هیچی ندارم..

مشکلات زیادی هم با همسرم دارم خیلی وقته حتی به خودمم نمیرسم...

ماه پیش مژه کاشتم گرفتم همشونو کندم مژه های خودمم درومد میگفتم ک چی بشه چرا کاشتم کاشت ب من چه اصلا 

داغونه همه چیم😭

حتی الانم نمیدونم چرا اومدم نی نی سایت تایپک زدم  😭میگم ک چی بشه ک چی بشه زندگی کنیم ک چی بشه روزو شب کنیم ک چی بشه...

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا ؟نمیخوای زندگی کنی؟ همه چیزو تجربه کردی؟

میشه گفت اره من اصلا بچگی نکردم مستقیم از کودکی ب بزرگسالی رسیدم 14سالم بود شوهرم دادن

الانم از زندگیم راضی نیستم 

نمیدونم چ مرگمه 

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
چرا اتفاق بدی افتاد که اینجوری شدی؟

در واقع هیچ اتفاق خوبی تو زندگیم ندیدم هرچی ک فکر میکنم

میشه گفت اره من اصلا بچگی نکردم مستقیم از کودکی ب بزرگسالی رسیدم 14سالم بود شوهرم دادن الانم از زند ...

همیشه دوست داشتی چجوری زندگی کنی ؟

خودت رو تو اینده چجور تصور میکردی؟

یا حتی از نظر تو ادم خوشبخت و موفق چه شکلی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

افسردگیه عزیزم. تا حادتر نشده برو پیش روانپزشک اگر اهل دارو خوردنی. منم اینطوری بودم. الان تازه میفهمم زندگی یعنی چی. ببین وقتی حالت خوب بشه میفهمی که توی این دنیا هستی برای یک آدم خوب بودن، برای کمک ب آدما، برای کشف انسانیت، برای اینکه به تک تک دستورات خدا عمل کنی و هدف و انگیز رضای خدا و خوشحالیش باشه. زندگی خیلی خیلی زیباست. حال ما آدماست که بده. مگ

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓
در واقع هیچ اتفاق خوبی تو زندگیم ندیدم هرچی ک فکر میکنم

تنها کسیکه می‌تونه کمکت کنه خودتی.ببین وی خوش‌حالت می‌کنه یه خرید یه مهمونی یا ممکنه نماز و قرآن درد و دل .باید یه جا دست بزاری رو زانوت بلند شی از یه جایی شروع کن تمیز کردن میبینی خونه تمیز حالتو خوب کرده قسم میخورم

تنها کسیکه می‌تونه کمکت کنه خودتی.ببین وی خوش‌حالت می‌کنه یه خرید یه مهمونی یا ممکنه نماز و قرآن درد ...

عزیزم توی شرایط حاد اینا اصلا اثر نداره، یعنی طرف اصلااا نمیتونه. نه که نخواد، بخوام بکنه نمیتونه، اگرم بکنه هیچ لذتی توش نیست، حتی توی شرایط خیلی بد طرف اصلا دست به هییییچ کاری نمیتونه بزنه. من خودم تجربه دارم ک میگم. 

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓
افسردگیه عزیزم. تا حادتر نشده برو پیش روانپزشک اگر اهل دارو خوردنی. منم اینطوری بودم. الان تازه میفه ...

توی ی شهرستان مزخرفم ک حتی ی دکتر خوب نداره..

مشکلم همسرمه اینطوری نبودم خیانتش منو داغون کرد صبح تا شب  توی ی خونه تاریک میگذرونم ک حتی نورم نمیزنه

عید ب عید ی خیابون میرم توی فامیل نگن کهنه پوشه

بچمم یکسالشه شبیه خودم شده.. از بس تو بارداری غصه  خوردم

تو بارداریم از همسرم  اون چیزی ک نباید رو دیدم

یعنی دچار روز مرگی شده زندگیت

نمیدونم چطور بگم طوری شده ک لیوان آبو حتی نمیشورم میگم ک چی بشه حوصلشو ندارم دیگ ظرف تمیزی نمونده واسم هرکی بیاد خونم فرار میکنه

فقط ی جای تاریک دوست دارم بمونم و بخابم