2777
2789
آآره درد منم از این لباس مانتو دوتا حداقل میخام واسه بله برونم نمی دونم چی بپوشم 

من چی بگم که شنبه عقد خواهر مه بعد محضر ی بزن بکوب داریم زنونه مردونه جدا،لباس پیدا نکردم هنوز😕

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجردی یا متاهل چندسالته؟  اگه متاهلی بچه داری یانه اینارو هم بگو بهتر نظر بدن بچه ها من خو ...

متاهل یه پسر هفت ساله دارم 159قد 53وزن سنم 26ولی 21اینا میخوره موهاموهم اصلا رنگ نمی کنم

159قد وزن 53 کت شلوار اورال بهم نمیاد همش عروسکی می پوشم

با این اوصاف شومیز دامن کراپ دامن بهت میاد مجلسی بدون چین بلند هم بپوشی قشنگه ازینا که چسب هستن و بالاش مدل تاپ و دامنشم خمره ایه پایینشم چاک داره 

ننه 😐

چی بپوشم ب نظرت دلم رو اورال ها مونده ولی چاقم😤😭😭 شومیز دامنم باز چاقم با لباس های کاوش مثل دامن مثل دخترا ناصرالدین میشم😭😤دلم رو شومیز وشلوار مازراتیه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
با این اوصاف شومیز دامن کراپ دامن بهت میاد مجلسی بدون چین بلند هم بپوشی قشنگه ازینا که چسب هستن و با ...

نیم تنه مجلسی با شلوار بوت کات کفش سیندرلا چه جوره به نظرت

چی بپوشم ب نظرت دلم رو اورال ها مونده ولی چاقم😤😭😭 شومیز دامنم باز چاقم با لباس های کاوش مثل دامن ...

اورال که اگه قدت بلند باشه خوبه شلوار مازراتی با شومیز خیلی مجلسی منم دلم میخاد

متاهل یه پسر هفت ساله دارم 159قد 53وزن سنم 26ولی 21اینا میخوره موهاموهم اصلا رنگ نمی کنم

بنظرم اون مدلی که گفتم واسه خودم دادم بهت بیاد

من قدم۱۶۱ وزنم مث توعه 

یه کفش پاشنه بلند میپوشی خیلی خشکل میشه

اینبار تنوع بده

فک کردم مجردی عروسکی میپوشی

یا مدل ماهی بموش چاکدار باشه رو رونش

یا راسته تنگ با دامن چاکدار

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
اورال که اگه قدت بلند باشه خوبه شلوار مازراتی با شومیز خیلی مجلسی منم دلم میخاد

نه نیستم ۱۶۰ ام،لاغر کنم شاید بشه.اره خیلی خوبه

بنظرم اون مدلی که گفتم واسه خودم دادم بهت بیاد من قدم۱۶۱ وزنم مث توعه  یه کفش پاشنه بلند میپو ...

واقعا به نظرت کراپ با دامن مدل چاک داربلند چه جوری میشه رنگ نباتی یا شومیز خیلی مجلسی با شلوار بوت کات کفش سیندرلا