یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضیها از من یا کارهام خوششون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اونها رو از دست بدی تا خودت رو.» اقای قاضی:یه جا هست به اسم وقتی دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.
خب خانم خواهرشوهر کت شلوار خوشکل با ی رنگی ک به پوستت میاد البته بستگی به قد و وزنت هم داره اگر معمولی هستی و قدت بالای ۱۶۰کت شلوار و اورال چیز شیک و قشنگیه ولی اگر بدنت پره و قدت کوتاهه مجلسی چسب بپوش بنظرم
آآره درد منم از این لباس مانتو دوتا حداقل میخام واسه بله برونم نمی دونم چی بپوشم
مجردی یا متاهل چندسالته؟
اگه متاهلی بچه داری یانه اینارو هم بگو بهتر نظر بدن بچه ها
من خودم متاهلم با دوبچه
لباس سرخابی با بالاتنه دانتل سفید دادم بدوزه خیاط
مدلش اوراله که پشتش دامن روش وصل میشه
تو اینستا ببین مدل زیاااده
یا تو پینترست
اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضیها از من یا کارهام خوششون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اونها رو از دست بدی تا خودت رو.» اقای قاضی:یه جا هست به اسم وقتی دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.