2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی داداش من تو خونه ست ینی مهمونیه

عروس انگار میخواد لباس محلسی بپوشه جای لباس عروس 

مهمونم حدود ۴۰۰نفریا یکم بیشتره

چی بپوشم موندم؟؟

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
عروسی داداش من تو خونه ست ینی مهمونیه عروس انگار میخواد لباس محلسی بپوشه جای لباس عروس  مهمون ...

آآره درد منم از این لباس مانتو دوتا حداقل میخام واسه بله برونم نمی دونم چی بپوشم 

جشن طوره مهمون 50نفری زنونه مردونه جدا

خب خانم خواهرشوهر کت شلوار خوشکل با ی رنگی ک به پوستت میاد البته بستگی به قد و وزنت هم داره اگر معمولی هستی و قدت بالای ۱۶۰کت شلوار و اورال چیز شیک و قشنگیه ولی اگر بدنت پره و قدت کوتاهه مجلسی چسب بپوش بنظرم 

من یه لباس مجلسی که دامنش کوتاهه تا بالای زانو هست پوشیدم آرایشگاه هم رفتم موهام فر باز کرد تاج گل ط ...

همش کوتاه عروسکی میپوشم گفتم واسه داداشم یه چیز دیگه بخرم کراپ با دامن بلند چاک دار خوب میشه رنگ نباتی

آآره درد منم از این لباس مانتو دوتا حداقل میخام واسه بله برونم نمی دونم چی بپوشم 

مجردی یا متاهل چندسالته؟ 

اگه متاهلی بچه داری یانه اینارو هم بگو بهتر نظر بدن بچه ها

من خودم متاهلم با دوبچه 

لباس سرخابی با بالاتنه دانتل سفید دادم بدوزه خیاط

مدلش اوراله که پشتش دامن روش وصل میشه

تو اینستا ببین مدل زیاااده 

یا تو پینترست

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.