2777
2789
عنوان

دزدی

168 بازدید | 13 پست

سلام دوستان تا حالا دیدین ساعت ۹ شب برن خونتون دزدی ؟؟؟؟؟

دیشب با شوهرم از سر باغ برگشتیم دوتا مرد هیکلی از ساختمونون زدن بیرون اصن انگار یه چیزی بهم گفت اینا دزدن 

به شوهرم گفتم جلوشون رو بگیر نرفت گفت مهمون همسایه هامون 

خدا ازشون نگذره تبلت دخترمو برد تا دو ساعت بچم گریه میکرد 

در خونمون رو هم قفل کرده بودم تازه شروع به گشتن کرده بودن چون چمدون و دلاورمون رو ریخته بودن بیرون 

خدایا دیگه تو خونمون هم امنیت نداریم ........اگه خودم خونه بودم چی میشد 

اگه دیر رسیده بودیم تمام اساب برنجم رو می‌برد همم ریزن درشت نیشتن

والا یه روز ساعت 8 شوهرمو فرستادم مغازه نوشابه بگیره 4 جفت کفش دم در بود یکیشو پوشید رفت وقتی برگشت هیچی دم در نبود 3 جفت کتونیامونو برده بودن 8 اینا بود. 

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو میگی بیا فیلم دوربین ها رو نشون بدم ببینی توی روزم میان یه جوری میزنن 😅 روحتم نمی‌فهمه

اره والا تو مسجدشم من دیدم دزدی کردن خونه های ماها که دیگه هیچی

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  

سلام عزیزم،ابان ماه ساعت ۸ شب دزد خونه مون رو زد،برای شکستن در اکاردیومی چنان سروصدایی کرده بود افراد ساختمان که خونه بودن نیومده بودن بیرون ببینن چی شده،ما طبقه چهارم هستیم اونوقت صبح طبقه ۵ زنگ زد درتون بازه تا رسیدیم دیدیم خونه ریخت و پاش و دزد برای خودش چرخیده لوازم خونه رو و لپ تاپ شوهرم خداروشکر بود بعد زن ابلهش تو جمع همسایه ها که دم در خونه بودن چندین بار هی میگفت بی کار بوده رفته نشسته زنگ زده به اشناهاش ما خونه نیستیم اومدن خونه شون خالی کردن،اونروز حال سکته داشتم نتونستم بهش چیزی بگم بعدشم ندیدمش و شوهرم هم دوست نداره برم در خونه شون بشورم بندازمش رو بند،حالا دزدی خونه ما تقصیر  خودشه که از در پارکینگ اومده بیرون و مانع بسته شدن در شده و دزدها از اونجا وارد شدن و در پارکینگ رو کلا خراب کردن، خداروشکر دیروز از اگاهی اومدن گفتن دزد پیدا شده دزده هم انگار همراهشون بوده دور نگه داشته بودن گفته بوده از این  واحد دزدی کردم برید اگاهی پرونده رو بگیرید ببرین کلانتری مرکز، شوهرم دیروز پرونده رو گرفت الان هم رفته کلانتری،دوربین بوده منتها شبه و قدیمیه دوربین چهره دزدها معلوم نیست

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

آره دوستان ظرف های برنجمون کوچیک و میشد همرو ببره 

خندم به این میگیره از بغل خودمون رد شد و از حیاط رفت بیرون 

آره گلم شوهرم میگه ترسیدم چاقو رو دربیاره بعدم من گفتم دزدن باور نکرد گفت مهمون همسایه هاس 

بچها امروز دیدم ساعت خودمو دخترمم برده 

حالا امروز نامه از دادگاه گرفتیم تا دوربین بانک بغل خونمون رو چک کنیم 

دوستان هر چی بود ما رفتیم طلاهارو قیمت کنیم برای زمین خریدن ،افتادن دنبالمون 

خدا وکیل همش میترسم چون خیلی اسباب برنج دارم