2777
2789
عنوان

لباس زیر شوهرم دوتا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 15215 بازدید | 129 پست
گفتم یا تو دروغ میگی یا خانوادت. سریع عصبی شد گفت بزن به چاک لیاقت منو نداری. بهش چی بگم؟قطع کردم دی ...

هیچ حرفی نرن 

برو پیش مشاور یه فکر اساسی کن 

انگار خودتم کشمکش دوس داری

بهش گفتم چرا بزنم ب چاک؟ جون ازت سوال کردم مال کیه عصبی شدی؟ مگه کاری کردی ک عصبی شدی. لگه  کاری نکرده بودی عصبی نمیشدی. اگه منو بخوای این حرفا رو نمیزنی.بجاش قانعم میکردی .برات متاسفم

میگه چشم تو راست میگی.اون دنیایی هم هست بهت بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم میگه بزن به چاک. لیاقت منو نداری ک این حرفا رو میزنی. من میرم سرکار زحمت میکشم. پس چرا با ت ...

اثا ارزش موندن نداره این مرد تو زندگی بعد عقد وقتی زیر ی سقف برید همه چیزززززززز سخت‌تر از الان میشه و غیر قابل تحمل تر عزیزم حتما با پدرومادر حرف بزن تو ک سنی نداری بابا برو دنبال زندگیت انشالله توشبخت میشی

من تاپیکهای قبلیتون خوندم اصا شوهرت ادم قابل اعتمادی نیست خودتو حیف نکن زیر دستش

باور کن ادامه دادنت باعث میشه فقط خودت ضربه ببینی

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔
باز واسه تودوتا شده واسه منکه ناپدید شد🤣🤣 تیپ‌زد رفت بیرون وقتی برگشت داشت لباساش درمیاورد دیدم ش ...

واقعا ؟؟؟/

به فا ل نیک بگیر احتمالا کار خرابی کرده تو شور تش مجبور شده درش بیاره شلوارش خراب نشه   همینقدر مثبتم من

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
حالا مگه کاره بدی انجام داده شورت زنونه دوس داره .مگه چیه

وای این تاپیک مال 1402 هست چرا آمده بالا😂😂😂

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂

زن نیست که. خانم مارپلیه برای خودش😂

بی خیال بابا. چرا اینقدر گیر میدین اخه!!

اینقدر تجسس و کنکاش نکنین. یه چیزی از توش درمیاد. اون وقت هی بزنین تو سرتون!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را