2777
2789
عنوان

لباس زیر شوهرم دوتا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 15196 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چه ساده ای دختر چرا موندی خب؟؟؟؟؟ خانوادت چطورن؟؟

الان زنگ زدم گفتم از کجا اومده. فکر کن تو خودتو بزار جای من. سوال پیش نمیاد ک از کجا اومده. فکر میکنی یا رفتم بیرون. یا مال کسی تو خونه بود گرفتم پوشیدمش.

وقتی میگم  نرفتم بیرون با کسی نبودم. مال کسی هم تو خونه نبود. از آسمون اومد؟میگه من نمیدونم.چرا اینجوری میکنی. چته. میام خونه ها. گفتم یا مال توعه یا مال اینا. 

باید رو برو بشیم . میگه آره همینجوری سوال کن ببینیم مال کیه.

گفتم اونموقع هم میگی مال من نیست.اونام میگن مال من نیست. من از زندگیت میرم. چون یا اونا دارن دروغ میگن یا تو

چون احتمال هست اگه اونا اینکارو کردن یعنی دوسندارن تو زندگیت باشم و دارن اختلاف میندازن

احتمال این هم هست اگه مال توعه پس با کسی....

در هرصورت از زندگیت میرم

الان زنگ زدم گفتم از کجا اومده. فکر کن تو خودتو بزار جای من. سوال پیش نمیاد ک از کجا اومده. فکر میکن ...

من چند ماهه دنبالت میکنم 

خواننده خاموش بودم 

تازه اومدم سایت 

دوس دارم بیام بگیرمت اینقدر تکونت بدم سرت داد بکشم از این خواب غفلت در بیای 

این امید واهی بنداز کنار 

‌شوهر تو آدم بشو نیس 

اخر بدبختت میکنه هر چند الان هم روی خوشبختی ندیدی 

تو رو خدا با به مشاور حرف بزن 

ببین اگر اونم گفت این زندگی زندگی نیس 

تمومش کن 

عزیزم طلاق بگیر  اولا ک واضحه خیانت میکنه دوما اصا خیانت نکنه لباس زنونه پوشیدنش نشونه خوبی ن ...

بهش گفتم میگه بزن به چاک. لیاقت منو نداری ک این حرفا رو میزنی. من میرم سرکار زحمت میکشم. پس چرا با توام. نخامت مهرتو میدم. گفتم ولی اگه یکی دیگه رو هم داشته باشی،مهر نمیدی

من چند ماهه دنبالت میکنم  خواننده خاموش بودم  تازه اومدم سایت  دوس دارم بیام بگیرم ...

سوال کردم گفتم مال تو نیست. مال خانوادتم نیست. چرا خانوادت نپوشیدن،تو پوشیدی،اونم لباس زنونه رو. من ک برات زنونه نمیخرم. این مدلی لباس هم نپیپوشم. .یا تو دروغ میگی یا خانوادت. میگه بزن به چاک. لیاقت منو نداری ک این حرفا رو میزنی. من میرم سرکار زحمت میکشم. پس چرا با توام. نخامت مهرتو میدم. گفتم ولی اگه یکی دیگه رو هم داشته باشی،مهر نمیدی. 

سوال کردم گفتم مال تو نیست. مال خانوادم نیست. چرا خانوادت نپوشیدن،تو پوشیدی،اونم لباس زنونه رو. من ک ...

امروز برا شور.  تفردا برای یه چیز دیگه 

از اساس این آدم آدم تو نیس 

چرا نمیخوای قبول کنی؟

🥹🥹🥹🥹

امروز برا شور.  تفردا برای یه چیز دیگه  از اساس این آدم آدم تو نیس  چرا نمیخوای قبو ...

گفتم یا تو دروغ میگی یا خانوادت. سریع عصبی شد گفت بزن به چاک لیاقت منو نداری. بهش چی بگم؟قطع کردم دیگه حرف نزدم. بجا اینکه من بهش بگم بی لیاقت خودش بهم میگه بی لیاقت 

من اگه لباس مردونه میپوشیدم. می‌گفت مال تو وخانواده نیست. پس مال کیه. من شاخ دارم؟ 

تو خیانت کاری لیاقت نداری. دروغگویی. 

شوهرت برکتش زیاده خدا از همه چی دوتا بهش میده

بهش گفتم. چرا بزنم به چاک؟؟چون ازت سوال کردم مال کیه عصبانی شدی؟ مگه کاری کردی ک عصبانی شدی؟ اگه  کاری نکرده بودی عصبی نمیشدی. اگه منو بخوای این حرفا رو نمیزدی. بجاش قانعم میکردی برات متاسفم