2777
2789
عنوان

لباس زیر شوهرم دوتا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 15215 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه خفه شو. یه چک زد.رفت.

وای چک هم میزنه اخر شبی با شناسنامه کجا میره مسافرخونه ؟ 

یه کم بیشتر فکر کن 

کاربرا اینحا راهکار هک کردن گوشی میدن این خوبه ولی نمیدونم چیجوریه 

ش ورت زنونه پوشیدن اصلا قابل توجیح نیست

حاج خانم این چ پیامیه آخه 😐 بابا یه ذره برا خودتون ارزش قائل باشین تروخدا از خصوصی ت ...

اقای محترم شما تو سایت زنونه چرا جولان میدی اونم تو همچین تاپیکی از عنوانش ک معلومه چیه ...شما هم برای خودتون ارزش قائل باشید اینجا یه سایت مخصوص بانوانه تامام

وای چک هم میزنه اخر شبی با شناسنامه کجا میره مسافرخونه ؟  یه کم بیشتر فکر کن  کاربرا این ...

حس میکنم صد درصدی حس میکنم یچیز هست. . هیزم ک هست.ب این اون نطر داره. هرجا میرم.اندام زنا رو  دید میزنه. اندام ج ن سی. شناسنامه ش ورت.  و....

میگه خفه شو. یه چک زد.رفت.

عزیزم طلاق بگیر 

اولا ک واضحه خیانت میکنه

دوما اصا خیانت نکنه لباس زنونه پوشیدنش نشونه خوبی نیست

سومنم ک چرا تو دوران عقد باید بزنتت یا دعوا کنه ک شب بره بیرون

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔
حس میکنم صد درصدی حس میکنم یچیز هست. . هیزم ک هست.ب این اون نطر داره. هرجا میرم.اندام زنا رو  د ...

چرا با دوستات تلفنی حرف میزنه دردو دل میکنه خاله زنکه ؟ 

من اشتباه متوجه شدم اینو نمیفهمم اصلا