2777
2789
عنوان

لباس زیر شوهرم دوتا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 15215 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور . آر کجا اومده. 

از کجا اومده رو ول کنننن بگو تو که اینهمه ش وو رت داری چرا چسبیدی به لباس زیر زنونه هی تنت میکنی جلو چشاش اتیشش بزن بگو دفه ی بعدی مخلفات داخلشو اتیش میزنم اگه چیزی ببینم

اینا همشونننننن به کنار اصلا گیریم خیانتم کرده باشه اونم به کنار ولی چرا شو  رتتت زنونه میپوشه ...

منم ذهنمودرگیرکرده چرا شور ت زنونه

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
اینا همشونننننن به کنار اصلا گیریم خیانتم کرده باشه اونم به کنار ولی چرا شو  رتتت زنونه میپوشه ...

رفتم تو کشوی همسرم رو دیدم. که یکی از ش ر تاش  نیست. احتمالا رفته با یکی .جا بجا پوشیدن

از کجا اومده رو ول کنننن بگو تو که اینهمه ش وو رت داری چرا چسبیدی به لباس زیر زنونه هی تنت میکنی جلو ...

همون موقع هایی پوشد. ک از قصد دعوا راه مینداخت شب بره بیرون. از قصد این کارو میکرد. شب میرفت بیرون با شناسنامه. ۳ شب خونه نیومده زود. بعدش این لباسو دیدم تنش

نگایه شور ت زنونه چه بلوایی بپا کرد🤒فقط بگو شوهرت چراشوهرت شو  رت زنونه میپوشه 😶😐یاازین حالت های مایو شبیه  زنونه س؟🤒

برااینکه کمترحرص بخوری اینهمه اذیت نشی بشور پهنش کن بیرون بزاراین حالت وببینه بعد تیکه تیکه ش کن باقیچی سوراخش کن اومدم بش  بگو باداومد خوردبه جایی یا گربه چنگ زده🙁😐ببخشیدالبته بااین راهکار

ولی وقتی نمیخواد توضیح بده چه میشه کرد

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
وای یا اباالفضل چه راحت میگی!!!!

میگه ن بخدا اشتباه فکر میکنی. گفتم من لباساتو خودم میخرم. یکی از شورتات نیست. ولی  بجاش زنونه هشت. این یعنی چی. این مال اون موقع هایی هست ک شب دعوا راه مینداختی با شناسنامه میرفتی بیرون. دلیلش خیلی واضحه

نه هنوز عروسی نکردیم

😶😶من چراهی ببشتر تعجب مبکنم خب 🥺