2777
2789
عنوان

لباس زیر شوهرم دوتا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 15196 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییییی ببخشید اما من شنیدم یکسری مردا لباس های زنونه میپوشن به خاطر گرایششون به همجنس خودشون و وقتی میخوان با همجنس خودشون رابطه جنسی برقرار کنن زنانه پوش میشن 

اما خب چی بگم گناه الکی نشورم 

ولی واقعا مشکوکه 🤔

خواهراش زنونه خریدن براش؟؟ اون به کنار همسرتم پوشیدش؟؟  اولا خب بندازش دور بگو زنونه نپوشه... & ...

گفت خواهرام خریدن. منم رفتم شوال کردم  شما خریدین؟ گفتن نه. مال هیچکدوم مون نبست. مال خودشه. گفتم پس چرا میگه مال من نیست مال خواهرانه. چرا به همدیگه پاس میدن.

وقتی مال خواهراش چرا پوشید.

میگه فکرکردم تو خریدی گذاشتی تواتافم. گفتم من و تو خونه پدرم بودیم. من کی وقت کردم برم خرید و بعد برم خونه شما بزارمش؟

یعنی متوجه زنونه بودنش نشده؟؟بعد چجوری پوشیده که اذیت نشده؟

گفت خودتم میگی  زنونست. 

میگه فکرکردم تو خریدی برام.

گفتم  من و تو خونه پدرم بودیم همش باهم بودیم. من کی وقت کردم برم خرید و بعد برم خونه شما بزارمش؟ بعد دوباره بیام خونه پدرم؟ چه کاریه 

اره

وا اخه چراشورت زنونه میپوشه🤒😐🙁

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
خودش میگه خاهرام خریدن.  تاهراش میگن مال خودشه ما ازاینا نمبپوشیم  پس مال کیه. خیلی مشک ...

یعنی زنونه ست؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
ایا ازشوهرت چیزی دیدی که الان به شو.رتش مشکوک شدی؟؟؟؟

آره. خیلی چیزا. پیامک. حرف زدن تلفنی با دوستام و درد دل با دوستام. همش بیرون میره خیره میشه. خودشم‌ وقتایی ک من نیستم  مرض میکشه با دکتر و .....

گفت خودتم میگی  زنونست.  میگه فکرکردم تو خریدی برام. گفتم  من و تو خونه پدرم بودیم ...

یعنی لباس زیر خواهرشو پوشیده نفهمیده؟؟

انقدر اون خونه ادمای شلخته داره که خواهرا مراقب لباساشون نیستند

عجب

گفت خودتم میگی  زنونست.  میگه فکرکردم تو خریدی برام. گفتم  من و تو خونه پدرم بودیم ...

اینا همشونننننن به کنار اصلا گیریم خیانتم کرده باشه اونم به کنار ولی چرا شو  رتتت زنونه میپوشه شوهرت،حالت بد نمیشه ... زنونه پای شوهرت ببینی،من فکرای بدتری کردم