2821
2789
عنوان

عشق اشتباهی

493 بازدید | 22 پست

دوستان.من یه مدت از یه آقا پسری خوشم اومده بود. اونم تو ساله کنکور. مجازی آشن اشدیم ، از دوتا شهر مختلف.اونم گفت که یه حس هایی بهم داره.

الان میخوام تمرکز کنم و درس بخونم اما نمیشه. فکرم درگیره. حرفایی که بهم زده میاد تو ذهنم . اون ابراز احساساتا میاد تو ذهنم . نمیخوام اینجوری پیش بره. 

چون آیندم به کنکورم بستگی داره و نمیخوام کنکورم خراب شه،

میشه بگید چیکار کنم که فراموشش کنم؟ بعضی از دوستان چجوری عشق چندساله رو فراموش میکنن؟ اینم بگم که اولین باره با یکی (جنس مخ.الف) صحبت میکردم و درکل آدم احساساتی هستم

خب دیگه وقتی احساسات تون رو کنترل نکنید همین میشه..

ولی الان سعی کنین رابطه تون رو با جنس مخالف کلا قطع کنین

و از خدا بخواین کمک تون کنه مسیر رو و تمرکز تون رو بزارین روی نماز و درس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی تا حالا اصلا اصلا با پسری حرف نزدی؟ یا حرف عاشقانه نزدی؟

نه کلا تا حالا به پسری ابراز علاقه نکرده بودم. اولین بارمه. یعنی حتی اگه کسی هم پیشنهاد دوستی و این چیزا میداد گارد میگرفتم

خب دیگه وقتی احساسات تون رو کنترل نکنید همین میشه.. ولی الان سعی کنین رابطه تون رو با جنس مخالف کلا ...

بهمن ماه آشنا شدیم و اسفند رابطه رو قطع کردیم که به کنکور لطمه نخوره. اما من هنوزم تو شکم. بخدا از یه آدمی که روزی ۱۰ساعت درس میخوند تبدیل شدم به کسی که به زور یکی دوساعت میخونه. همش ناخودآگاه میاد تو ذهنم

بهمن ماه آشنا شدیم و اسفند رابطه رو قطع کردیم که به کنکور لطمه نخوره. اما من هنوزم تو شکم. بخدا از ی ...

یه دختر به خاطر حساسیت و نوع سیستم درونی ای که داره‍

وقتی احساساتش رو کنترل نکنه ، بدتر ضربه می خوره نسبت به یه پسر

شما باید بتونید مدیریت کنین روح تون رو با همه ی سختی هایش.

ببین عشق مجازی فقط یه بازی موبایل سرگرم کنندست

و عشقی که طرفو تا حالا ندیدی چیزی جز دروغ نیست

همینجوری دو نفر کنار هم که هستن تو یه شهر هستن تهش طرف تو زرد از آب درمیاد و خیانت میکنن

بزار یه انتخاب درست و با چشم باز بعد کنکور داشته باشی

فرصت برای عاشقی هست

طبیعیه که بخاطر دست نخوردگی احساسات و بی تجربگی دچار همچین احساساتی شدی. ولی این اسمش عشق نیست. نوعی وسواس فکریه

بشینی منطقی فکر کنی یا با یه مشاور روانشناس(نه مشاور کنکور) مشورت کنی کمکت میکنه

کلا طرفو از چشمت بنداز دیگه....

همین که مال یه شهر دیگس یه پوئن منفیه

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝
واسه یه دختر خیلی خیلی سخته فراموشی این چیزا تا یه مدت  نمیدونم چی بگم یعنی هیچ جوره نمیتونی ف ...

اولاش که دیگه پیام دادن و چت کردنو قطع کردیم خیلی برام سخت بود. یه وابستگی بهش پیدا کرده بودم . بعد خودم گفتم تمومش کنیم و بریم بعد کنکور. اما نتونستم تحمل کنم و بعد حدودا یه هفته پیام دادم، اما اون داشت درسشو میخوند. وقتی پیام دادم گفت من همش تو فکر این بودم که بهت ثابت کنم که پزشکی میارم و براش تلاش میکردم(هردومون پزشکی میخوایم) .

نمیدونم چرا من برای اون انگیزه شدم اما اون برای من مانع رسیدن به هدفام شده

بهمن ماه آشنا شدیم و اسفند رابطه رو قطع کردیم که به کنکور لطمه نخوره. اما من هنوزم تو شکم. بخدا از ی ...

تو رو خدا سرنوشت و آیندتو سر هیچ و پوچ خراب نکن

ما همه این چیزا رو گذروندیم

دو سال دیگه خندت میگیره

فقط تصمیم درست بگیر که فقط خندت بگیره و خدای نکرده احساس پشیمونی نکنی که وقتتو هدر دادی

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝
ببین عشق مجازی فقط یه بازی موبایل سرگرم کنندست و عشقی که طرفو تا حالا ندیدی چیزی جز دروغ نیست همین ...

من خودمم جز کسایی بودم که واقعا به این چیزا اعتقاد نداشتم 

کلا هر کی میومد و چیزی میگفت سعی میکردم فاصله بگیرم و خودمو درگیر این عشق و عاشقیا نکنم. اما نمیدنم چرا این از دستم در رفت. حس میکنم ویژگی های اخلاقی داره که مثلا بقیه پسرا ندارن. البته دوستم میگه تو زیادی داری خوبیشو میبینی.

راه حلی چیزی نیست که بتونم فراموش کنم ؟ پیش مشاور رفتم اما بعد یه مدت دوباره اومده او ذهنم

تو رو خدا سرنوشت و آیندتو سر هیچ و پوچ خراب نکن ما همه این چیزا رو گذروندیم دو سال دیگه خندت میگیر ...

من خودم  از همون اول خیلی برای کنکورم تلاش کردم. از خیلی از خوشیام و بیرون رفتنام و تفریحات دیگه زدم ، تا اینکه ساله کنکورم نتیجه خوبی بگیرم (پزشکی میخام. اگه خدا بخواد دانشگاه تهران🥲)  . 

اما واقعا از خودم متنفر شدم یه جوراییی . با خودم میگم چرا داری با آینده خودت بازی میکنی. منطقم میدونه کاره اشتباهیه اما مشکل فکر و ذهنمه . جوری که حتی آهنگ هم که گوش بدم میرم تو فکرش🤕🥲

عزیزم باید سعی کنی خودتو درگیر نکنی بگی این آدما ارزش فکر کردن ندارن ببخشیدا اینا شیطانن تو میخای درس بخونی گولت میزنن ک نخونی حالا برو با خیال راحت شیطونو لعنت کن و درستو بخون