2777
2789
عنوان

خواهرم برای دومین بار اونجوری شد

612 بازدید | 29 پست

التماس دعا دارم خانما خواهش میکنم خواهرم  دعا کنید بچس دو ساله و خورده ای که بود یکبار تشنج کرد دیشبم تب داشت با اینکه همش پیشش بودیم یکدفعه ساعت پنج تشنج کرد خیلی میترسم اتفاقی برایش بیوفته 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش چی بوده؟؟؟نذارین عصبی شه...خواهش میکنم بفرستینش کلاس مدیتیشن ...تشنح ربطی ب مشکل روحی هم داره ...

نه تشنج اول خواهرم به خاطر عفونت بدنش بود این بار نمی‌دونم به خاطر چیه از دیشبش تب داشت بچه ی عصبی ای نیست

ان شاءالله که چیزی نیست ولی هروقت تب کرد سریع برسونین ش بیمارستان  تا پایین نیومده تبش خونه ن ...

به خدا خودمون بعد تشنج اول خیلی حواسمون بود تو خونمون چند تا شیاف و شربت همیشه داریم مامانمم تا صبح کنارش بود و مدام چکش میکرد که اینجوری شد

عزیزم مطمین بشین دارویی استفاده نکردا بوده بضی داروها تشنج آوره آخه تشنج الکی اتفاق نمیفته یادراثر ا ...

چند روز قبل مادربزرگم زنگ زد که قرص من اونجا نیوفته ماهم گفتیم نه نمی‌دونم اونه یا نه اتفاقا سری قبل دکتر بهمون گفت داروی خاصی مصرف کرده یا نه