2777
2789

هرکی هر حاجتی داره دوس داره زیر تاپیکم بنویسه. با اسمش. نخواستین هم من با همون اسم کاربریتون براتون میخونم (دعای نادعلی و ایه الکرسی ) 

بسم الله. 

سر نماز روزه هاتون دعام کنین، مخصوصا الان که سر وقت اذانه برای زایمان راحت منم اگر به یادتون بودم یه صلوات بفرستین. قربون محبت و قلب پاکتون❣️🌺

مامانای اقدامی ان شاالله دامنتون سبز بشه بحق این لحظه نزدیک اذان ماه عزیز. بحق صاحب الزمان عج. آمین 

اینو حتما امروز انجام بدین. از الان تا قبل غروب امروز فرصت دارین. فقط صدقه ای که میزارین رو بهش دست نزنین. تا حاجت روا باشین و باردار بشین بحق حضرت فاطمه زهرا س. بعد پول صدقه رو بدین به مستحق (مقدارشم کم یا زیاد مهم نیس )

حاجت دارا هم میتونن برا حاجاتشون بنویسن. 

من چندسال پیش سه تا حاجت داشتم. نوشتم خداروصدمرتبه شکر به دوتاش رسیدم به لطف خدای مهربون. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

من دیگه هیچکدوم از این حرفها رو باور ندارم

تا خود خدا نخواد نمیشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال انجام دادم‌هنوزم صدقم لای قرانه نشد 😔

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

اسم بنویسین برای خودتون یا هر عزیزی که حاجت داره. 

دعای نادعلی و ایه الکرسی میخونم. 

هرکی هم خواستین تگ کنین زیر تاپیکم.  اسم کاربریشو مینویسم تو لیستم.با همون اسم میخونم براش 

التماس دعا ❤

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

الهام دعام کن بحق این ماه عزیز باردار باشم،خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه،شما هم بسلامتی نی نیتو بغل بگیری😍

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

درود آخ من خیلی حاجت دارم سلامتی امام زمان و تعجیل فرجش که کمرمون شکسته

برادرم  رو با سختی ترک دادم دیگه تا زنده ست نره سمت مواد سامون بگیره 

اون برادرم سامون بگیره

دوستم مریم باردار بشه 

مامانم زودتر بیاد دنبالم