2777
2789
عنوان

می دونی عشقم؟! گاهی وقتا..

667 بازدید | 9 پست

گاهی یادم میره حتی دیگه اجازه ندارم ترکی حرف بزنم... آخه من یه فارسم 😔 وسط اینهمه فارس ، چطور ترکی حرف بزنم؟ بعد از اینهمه وقت هنوز یه نوزاد میبینم میگم قوربان اولاما سنه گوزل قیزیم😔 چقدر چپ چپ نگام می کنن ...

نیما جان خستم برگرد😔دلتنگتم برگرد

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

اشتباه کردم به چه زبونی بگم برگرد؟ اگه من یبار دلت و شکستم تو ، تو این ۶ ماه جلو هرچی ترک و فارسه من و خورد و خاکشیر کردی من حتی دیگه سرمم نمی تونم بلند کنم از خرد شدن بسه برگرد

مام نگاه میکنیم ولی با ذووق 

خیلی قشنگه وقتی ی زبان دیگه حرف میزنن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله همسرت برمیگرده

ممنون گلم😔 آنقدر حالم بده گفتم یه درصد شاید پیگیر کاربریم باشه

نیما کیه و ربطش به زبان ترکی چیع

نیما همسر منه...

من فارسم و همسرم ترک

الان ۶ ماهه رهام کرده و پیغام داده طلاق و نمی خوامت...

و منی که بعد از شش ماه حتی نمی تونم روزمره اسمش ونگم و صداش نکنم و حرفی ازش نزنم... و مث اون ک عشق و به نفرت تبدیل کرد منم همینکار و کنم!

عزیزم شاید کسی اومده تو زندگیتون کسی داره زندگیتون خراب میکنه شما الان خونه خودت زندگی میکنی یا کلا رفتین همسرتون چطوری رفته ینی درخواستش بی منطقه حرف بزن تا سبک بشی ماهم درکت میکنیم 

برات آرزو میکنم زندگی کنی
عزیزم شاید کسی اومده تو زندگیتون کسی داره زندگیتون خراب میکنه شما الان خونه خودت زندگی میکنی یا کلا ...

زندگی دونفر...

پر از بالا و پایینه...

خطاها همیشه پنجاه پنجاهه...

دو طرف خطا می کنند ...

دعوا می کنند...

بحث دارند...

و...

ما هم پر از فراز و نشیب بودیم...

ولی زندگیمون حیف بود ...

آنقدر وحشتناک نبود که بخواد به اینجا برسه 😔

بی‌خیال چی بگم آخه...