شب ها تا دیر وقت بیدارم و روزا تا ۳ ظهر خواب.بیشتر تمایل به خواب دارم.دلمنمیخواد تو جمع باشم.خیلی گریه میکنم.نسبت به اینده بی انگیزه ام.همش به خودکشی فکر میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
چرا خودتو مشغول نمیکنی همه چی از بیکاری میاد سرت که شلوغ باشه وقت دسشویی رفتن نداری چ برسه به ...
🙂🙂من یه قناد خونگی موفق بودم تا ماه پیش که درادمد خوبیم داشت🙂🙂ولی همسرم و خانوادش مجبورم کردن کارمو ولکنم.همسرم نمیذاره ادامه تحصیل بدم میگه برات مدرک میخرم دوستی ندارم تفریح ندارم هیچی......من ادم بیکاری نبودم🙂💔
قرص کسیو نمیکشه میدونی ماها افسرده هستیم اما به آخر خط نرسیدیم ما دلمون زندگی خوب میخواد اما چون نداریم ازش خسته شدیم اگه شرایط زندگیمون باب دلمون بشه قطعا حال روحی ما هم خوب میشه
کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما