2777
2789
عنوان

اونایی که اقتصاد دان هستن بیان کمک🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 29 پست
خوب با این شرایط پس دست به طلاهات نزن.  تا یه تصمیم خوب بگیری

اصلا تصمیم نمیشه گرفت با این شرایطی که دارم و این شرایطی که مملکت درست کرده الان همین طلاها هم مال ۶سال پیشه آخه تاکی به همین حالت بمونه آخه چه فایده ای داره🥴🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خونتون رو عوض نمی کنید که پارکینگ دار بگیرید . التبته اگه صاحب خونه هستید؟‌

نه خداروشکر خونه داریم یعنی طبقه بالای خونه پرشوهرمو ساختیم ولی پدرشوهره میگه تا زنده ام حق فروش ندارید حتی اجازه ندارید به مستأجر بدید 😥

نه خداروشکر خونه داریم یعنی طبقه بالای خونه پرشوهرمو ساختیم ولی پدرشوهره میگه تا زنده ام حق فروش ندا ...

پس   پدر سوهرت مانع پیشرفت شماست و خسته نباشه !!!! 

چیزی که من متوجه شدم خانواده همسرت و خود همسرت اهل ریسک نیستن ! و محافظه کار .

با این شرایط هییجی پیشنهاد نمی دم .

ایا اون خونه ای که ساختید تو قول نامه با نام خودتون هست یا پدر شوهرت ؟؟ 

پس   پدر سوهرت مانع پیشرفت شماست و خسته نباشه !!!!  چیزی که من متوجه شدم خانواده همسرت ...

بله متأسفانه هر ۲تاشون توی اینجور کارا خیلی ترسو هستن ، بنام پدرشوهرمه اجازه نداد بنام خودمون باشه😤

بله متأسفانه هر ۲تاشون توی اینجور کارا خیلی ترسو هستن ، بنام پدرشوهرمه اجازه نداد بنام خودمون باشه😤

پس واقعا خسته نباشید ! 

پس عملا چیزی ندارید .

فقط کافیه یکی از وراث شکایت کنه راحت  دادگاه تقسیم می کنه .  چندیییییین مورد این جوری دیدم !!!!! 

یا پشت قولنامه یا دست نویس بگیرید و تمام خواهرها و برادرها و مادرشون باید امضا کنن و بگن مال شماست و اونا ادعایی ندارن .فقط یکیش امضا نکنه همه چیز تمومه!!

یکی رو مشناختم امد می دونست خونه برادرشه ولی با همون شکابت کرد پول مهریه زتش رو داد!!!

دوره زمونه رو بهش اعتماد نکن . 

پس واقعا خسته نباشید !  پس عملا چیزی ندارید . فقط کافیه یکی از وراث شکایت کنه راحت &nbs ...

آره متأسفانه اشتباهی بود که شوهرم کرد و من اصلا نمیدونستم بدون هیچ سندومدرکی داره اینکارو میکنه چون خونه نیمه ساخته بود اومدن خاستگاریم و بعد که خونه تکمیل شد پدرشوهرم خطو نشون کشید 😒😥

پس واقعا خسته نباشید !  پس عملا چیزی ندارید . فقط کافیه یکی از وراث شکایت کنه راحت &nbs ...

بخاطر همینم خیلی دوست دارم ازین مبلغ طلاها بتونم یه پیشرفتی بکنیم یه کاری کنیم وگرنه تا آخر عمر باید توی همین خونه بلا تکلیف با این پدرشوهر بمونیم😔

بخاطر همینم خیلی دوست دارم ازین مبلغ طلاها بتونم یه پیشرفتی بکنیم یه کاری کنیم وگرنه تا آخر عمر باید ...

نمی دونم چی باید بگم . خانواده مرد سالار دارید .

چیزی هم بگید جنگ جهانی راه می افته.

فقط کم کم دل شوهرت رو خالی کن .

مثلا گاهی مثال بزن یکی بود خونه داداشش و..  

یه کوتاه تعریف کن برو  .‌ دیکه هیییجی نگو 

یا بعد ۲ هفته بگو بیچاره دوستم وارثا  امدن بیرون کردن وشوهر خواهرا ارث زنشونو می خوان و.. ..

فقط یادت باشه پشت سر هم نگی

و نگو اصلا هدفت چیه ! 

بزار کم کم‌شوهرت خودش دل چرکی بشه و بخواد خونشو جدا کنه . اصلا هم خودتو نمداز بین شوهر و خانوادش هیییچی نگو . بزار هر چی میشه خودش بگه .

یا بگو مول ساخت رو که ما دادیم کاش جای دیگه پارکینگ دار بود ! 

قلق شوهرت رو خودت فقط بلدی ببین چم و خمش چیه .

ولی حتما حداققققل یه دست نویس داشته باشید برای روز مبادا .

نمی دونم چی باید بگم . خانواده مرد سالار دارید . چیزی هم بگید جنگ جهانی راه می افته. فقط کم ...

اتفاقا همسرم هم روزی صد بار میگه عجب اشتباه بزرگی کردم ولی چاره ای هم ندارم چندین بار هم با باباش صحبت کرده درمورد همین خونه ولی اصلا قبول نمیکنه و تازه دیروز گفته اگه میخواین ازینجا برید برید من اینجا رو برای خودم میدم دست مستأجر درسته خودت ساختی ولی ۷ساله داری مجانی میشینی😤😤 یعنی قشنگ آب پاکی رو روی دستمون ریخت 

نمی دونم چی باید بگم . خانواده مرد سالار دارید . چیزی هم بگید جنگ جهانی راه می افته. فقط کم ...

البته اینم بگم شوهرم گفته چون طلاها مال عقدوعروسیت هست  اختیار داری هرکاری که فکر میکنی خوبه انجام بده بخاطر همین اومدم مشورت کنم چطور ازین وضعیت نجات پیدا کنم🧐

اتفاقا همسرم هم روزی صد بار میگه عجب اشتباه بزرگی کردم ولی چاره ای هم ندارم چندین بار هم با باباش صح ...

ولی یه چیزی تا از  خونه پدر کنده نشید پیشرفت نمی کنید .

با توجه به چیزهایی که گفتی پس خونه ندارید و اون مال شما نیست و کلا باید قیدشو بزنید و مال وراث هست ! 

یکسری از پدر هاو مادرها هستن که میان پسره بالا بشینه و بشه تا اخر انر عصای پیری و کوری که احتمالا برنامه همینه و بقیه خواهر ووبرادرها راحت باشن ! و بگن طبقه بالا مفت نشستی و ظیفه ات هست ! 

من خواهر سوهرم شرایط شما رو داست بعدد۱۰ سال با جنگ و دعوا از خونه مادر شوهر کنده شد .   و خیییلی سریع پیشرفت کرد .و شوهرش هرروز خدا رو شکر می کرد و می گفت من تازه طعم واقعی زندگی و استقلال رو دارم می چشم کاش زودتر رفته بودم .

خیلی خوبه  ولی همسرت یه چیزی داره میگه زیاد باور نکن، چون پول کمی نیست !

نه نه اتفاقا خیلی هم جدی گفته از اول زندگیمون همینو همیشه میگه چون میگه خودم قبول دارم که اصلا جرأت ریسک کردن رو ندارم ولی منو قبول داره که اگه کاری بخوام انجام بدم سرخود و بی هدف انجام نمیدم و جوانب رو تا جایی که بتونم درنظر میگیرم، ولی شرایط مملکتمون خیلی تصمیم گیری رو سخت میکنه🤦

خیلی خوبه  ولی همسرت یه چیزی داره میگه زیاد باور نکن، چون پول کمی نیست !

من خودم کارگاه تولیدی پوشاک دارم قبل عیدی ۸۰میلیون از طلاها رو فروختم ریختم توی کارگاه خداروشکر۲۰روزه  ۸۰تومنم ۱۵۰تومن شد ولی چون عید بود همچین سودی کردم ولی الان میخوام مابقی طلاها رو یه کاری بجز کار کارگاه انجام بدم ولی نمیدونم چیکار😪