خرده برنج محلی رو پاک کن. بشور بزار یه کم بخیسه. بعد بریز تو آبکش. آبش که رفت هنوز یه مقدار نم داره آسیابش کن پهن کن تو سینی بزرگ تا خوب خشک بشه. تو یخچال بزارش که ماندگاریش بیشتر باشه(یا آردبرنج بگیر.ب جاش)
هر دفعه خواستی درست کنی یه قاشق با آب سرد مخلوط کن بزار رو گاز با شعله ملایم بپزه و قوام بیاد. کره اگر محلی باشه و بچت دوست باشه هم بهتره. آخرش اگر شیرین دوست داره شکر اضاف کن اگر شیرین دوست نداره یه کوچولو نمک بزن. میتونی برای تنوع هر روز یه مغز رو آسیاب کنی بریزی توش. یه روز پسته یه روز بادام ..