2777
2789
یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست

گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا

اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل ما را                     

به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را

با هوس عاشق آن چشمه ی نوريم هنوز/وای و صد وای کزین مرحله دوريم هنوز/ديگران رهسپر ثابت و سياره شدند/ما بر این خاک سیه مست غروريم هنوز/نه کمال از دگران دیده نه نقصان در خويش/ای زمان آينه بگذار که کوریم هنوز/زنده کش بوده و با مرده پرستي شاديم/این گواهي است که ما طالب گوريم هنوز/تکیه بر کار پدر کرده و بيكاره شديم/خرم از فاتحه ی اهل قبوريم هنوز/دوزخي تا نبوَد سوی عبادت نرويم/چه توان کرد که ما عاشق زوريم هنوز/راحت خويشتن از دست قضا ميجوييم/تشنه لب بر سر اين بركه ی شوريم هنوز      "معینی کرمانشاهی"
ما چو ناییم و نوا در ما ز توست ما چو کوهیم و صدا در ما ز توست

تو را من چشم د راهم

شبا هنگام که میگیرند

تلاجن شاخه ها رنگ سیاهی

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

از دل تنگ گنهکار بر ارم اهی کاتش اندر گنه ادم و حوا فکند

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر                    

کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

با هوس عاشق آن چشمه ی نوريم هنوز/وای و صد وای کزین مرحله دوريم هنوز/ديگران رهسپر ثابت و سياره شدند/ما بر این خاک سیه مست غروريم هنوز/نه کمال از دگران دیده نه نقصان در خويش/ای زمان آينه بگذار که کوریم هنوز/زنده کش بوده و با مرده پرستي شاديم/این گواهي است که ما طالب گوريم هنوز/تکیه بر کار پدر کرده و بيكاره شديم/خرم از فاتحه ی اهل قبوريم هنوز/دوزخي تا نبوَد سوی عبادت نرويم/چه توان کرد که ما عاشق زوريم هنوز/راحت خويشتن از دست قضا ميجوييم/تشنه لب بر سر اين بركه ی شوريم هنوز      "معینی کرمانشاهی"
تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد

در این دنیا کسی بی غم نباشد 

اگر باشد بنی آدم نباشد