سلام من دانشجوی پرستاریم ولی به خاطر شیفتای بیمارستان دوست دارم مرکز بهداشت استخدام شم بلاخره ساعت کارش معینه .میدونم حقوقش کمتره ولی برام مهم نیست .کسی رو میشناسید که پرستاری خونده ولی مرکز بهداشت استخدام شده؟میشه آیا؟
بله میشه ولی تعداد کم میگیرن و باید خیلی بخونی برای آزمون
همسر همکار همسرم(خخخخخ)،پرستارن و تو مرکز بهداشت استخدام شدن
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
بهداشت کارشناس بهداشت و ماما و پزشک برمیداره من تحقیق کردم حتی برم بهداشت مدارس نشد
پرستار هم میگیره ولی کم
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
وزارت بهداشت تقریبا هرسال اگه اشتباه نکنم میخاد نیرو ولی اینکه یه مرکز هرسال پرستار بگیره بعید میدونم
آموزش و پرورش هم میتونی برای دبیری شرکت کنی یعنی بشی مربی بهداشت مدارس
اونم کم میگیره و باید خیلی برای آزمون بخونی
چه جالب اونوقت باچه عنوانی بهیار؟ کارشناس بهداشت؟؟؟؟
نمیدونم راستش
فقط میدونم که پرستار بود بیمارستان دوست نداشت نمیرفت
بعدها شنیدم استخدام شده تو مرکز گفت ازمون استخدامی داده چون بیمارستان نمیخاسته به هیچ وجه بره