2777
2789
عنوان

استخدام مرکز بهداشت

357 بازدید | 14 پست

سلام من دانشجوی پرستاریم ولی به خاطر شیفتای بیمارستان دوست دارم  مرکز بهداشت استخدام شم بلاخره ساعت کارش معینه .می‌دونم حقوقش کمتره ولی برام مهم نیست .کسی رو میشناسید که پرستاری خونده ولی مرکز بهداشت استخدام شده؟میشه آیا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله میشه ولی تعداد کم میگیرن و باید خیلی بخونی برای آزمون 

همسر همکار همسرم(خخخخخ)،پرستارن و  تو مرکز بهداشت استخدام شدن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بهداشت کارشناس بهداشت و ماما و پزشک برمیداره  من تحقیق کردم حتی برم بهداشت مدارس نشد

پرستار هم میگیره ولی کم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

آزمون هر سال برگزار میشه؟

نمیدونم والا 

وزارت بهداشت تقریبا هرسال اگه اشتباه نکنم میخاد نیرو ولی اینکه یه مرکز هرسال پرستار بگیره بعید میدونم 

آموزش و پرورش هم میتونی برای دبیری  شرکت کنی یعنی بشی مربی بهداشت مدارس 

اونم کم میگیره و باید خیلی برای آزمون بخونی

بله عزیزم میشه تعداد زیادی از پرسنل مرکز بهداشتی که من هستم پرستار هستن

چقدر خوب😍

واقعا تحمل شیفتا رو ندارم حالا حتی اگه ثابت بود یه چیزی متغیر بودنش رو اعصابمه من کلی برنامه برا هر روزم دارم

چه جالب  اونوقت باچه عنوانی  بهیار؟ کارشناس بهداشت؟؟؟؟

نمیدونم  راستش 

فقط میدونم که پرستار بود بیمارستان دوست نداشت نمیرفت 

بعدها شنیدم استخدام شده تو مرکز گفت ازمون استخدامی داده چون بیمارستان نمیخاسته به هیچ وجه بره 

چقدر خوب😍 واقعا تحمل شیفتا رو ندارم حالا حتی اگه ثابت بود یه چیزی متغیر بودنش رو اعصابمه من کلی بر ...

آره اتفاقا اغلبشون قبلا بیمارستان بودن میگن نمیتونستیم تحمل کنیم اومدیم بهداشت

بعضی هاشون با پزشک خانواده هستن بعضی هاشون با پزشک شبانه روزی گاهی هم هر دو به صورت چرخشی