2777
2789
عنوان

خانم های اهل ورزش بیایید لطفا

772 بازدید | 41 پست

من این روزا زیاد حال و حوصله ندارم خیلی دلم میخواد برم باشگاه هم یکم وزن کم کنم هم حال و هوام عوض بشه،بنظرتون چه رشته ی ورزشی خوبه برای شروع؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

,من ازاواخربهمن نرفتم الان بازشکم اوردم بازمیخوام برم اصلاولی حسش نیست

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
,من ازاواخربهمن نرفتم الان بازشکم اوردم بازمیخوام برم اصلاولی حسش نیست

تو خونه روزی ۴۰۰ تا شکم برو نوشابه هم نخور

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

پیلاتس

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
تو خونه روزی ۴۰۰ تا شکم برو نوشابه هم نخور

۴۰۰تاشکم خیلیه خواهر

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
بستگی به تیپ شخصیتی و سالم بودن بدنتون داره 

میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید از میدونید لطفا

تقریبا سه چهار کیلویی اضافه وزن دارم زیاد هم کربوهیدرات نمیخورم

من دوس دارم یک ورزشی برم که دخترمم بتونم ببرم ۳ سالشه.موندم چیکار کنم بیشتر دوست دارم اون سرش گرم شه و انرژیش صرف یک کار مفید بشه خودمم همراهیش کنم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله