2777
2789
عنوان

خانمها میشه یه لحظه بیایین

10 بازدید | 10 پست
خوراکی هایی که دردوران بارداری برزیبایی بچه تاثیرمیگذارن ازچه ماهی بایدمصرف کردتاتاثیربگدراندمن هفته12هستم به میگن برای زیبایی جنین خیلی خوبه من الان میخورم چون به دگه فصلش تموم میشه بنظرتون الان اثرمیذاره ؟
ماه دوم ماه زیبایی هست ولی ماه هشت بخوری تاثیرزیادداره روی سیب قرمزسوره یوسف بخون بخور به وگلابی وکاسنی هم تاثیرداره درزیبایی
خدایاشکرت بابت هدیه ای که آخرسالی بهم دادی منم بالاخره شدم مامان یه مامان کوچولوموچولو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انار سیب قرمز هلو آلبالو شاتوت به ایما خوبه اینا حوبه هروقت خوردی خوردی تهش بچه شبه مامان باباش میشه مهم اینه که سالم باشه
از تو چه پنهون که دلم بدجوری عاشقت شده.                            بدجوری آواره اون چشمای خوشگلت شده
ماستم زیادبخوربچه سفیدمیشه ولی تاثیراونقدرهانداره بیشتربه ژن های پدرمادرش ربط داره
خدایاشکرت بابت هدیه ای که آخرسالی بهم دادی منم بالاخره شدم مامان یه مامان کوچولوموچولو