2777
2789

سلام مامانا پسرمن توهفت ماهه باپشاورکودک صحبنت کردم گفت یاشش ماهگی باید جداش کنی یا ۱۸ ماهگی تا دوسال واین یه تصمیم شخصیه باید ببینی کی شرایط شماوبچت خوبه الان بچه من شیر شب نمیخوره دندون وایناام درنمیاره کلا بچه سختی نیست ولی میگم نکنه جداش کنم پشیمون شم میشه شماازتجربتون بگین

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجردم ولی کوچیک نیس؟میترسه ها

بچه های این شنی اصلا نمیدونن ترس ازتنهایی چیه ولی توفاصله هفت ماه تا یک ونیم سال ممکنه دچاراضطراب جدایی شن

چطوری شیر شب نمیخوره؟ من خیلی دلم میخواد شیر شب رو قطع کنم

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
ببین من شی اول که میخواست جدا بخوابه به حدی استرس داشتم و دلتنگی.ولی فقط هموم شب اول بود.پسرمم خیلی ...

منم‌ استرس همینودارم ولی دوست دارم حتماجداش کنم چون خودمو جدانکردن خیلی شخصیت وابسته ای دارم هنوزم وقتی شوهرم نیست شبابه زورمیخوابم دوست ندارم مثل من شه

چطوری شیر شب نمیخوره؟ من خیلی دلم میخواد شیر شب رو قطع کنم

ازدوماهگیش خودش نمیخورد منم چندباری بیدارش کردم چون بهداشت منومیترسوند ولی دکترگفت وزنش خوبه احتیاج نداره بیخیالش شدم  ولی شمااگه میخوای جداکنی حتما بایه مشاورمشورت کن خیلی کمکت میکنه

ازدوماهگیش خودش نمیخورد منم چندباری بیدارش کردم چون بهداشت منومیترسوند ولی دکترگفت وزنش خوبه احتیاج ...

دختر من تا صب شاید، 4،5 بار بیدار میشه شیر میخوره، شنیدم شیر شب دندون رو سیاه میکنه برا همین دوست دارم از شیر شب بگیرمش الان 10 ماهشه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!