2777
2789
عنوان

وابستگی به برادر بده؟

710 بازدید | 22 پست

من ۱۹ و داداشم ۲۳ 

خیلی بهش وابسته خیلی بهم محبت می‌کنه دائم بغلم می‌کنه و قربون صدقم می‌ره 

به این فکر کنم که ازدواج کنه و منو تنها می‌زاره خیلی ناراحت میشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدکه ازدواج کنه خودت اذیت میشی کمترکن وابستگیتو عزیزم

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

داداشت  که تنهات نمیزاره 

زنش کاری میکنه تنهات بزاره 

چرا چووووووون خوشششون نمیاد خواهرشوهرشون به شوهرشون بچسسسبه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ازدواج کنه اگه باهات خوب باشه باز عروستون ناراحت میشه

اگه خوب نباشه خودت خیلی دلت میشکنه 

ولی تو هم ازدواج کنی درست میشه

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست که جریان دارد

آره اون ازدواج میکنه با همسرش بعد تو وابستشی و دلت میخواد همش با تو باشه از اونور زندگیش خراب میشه چون هیچ زنی دوست نداره شوهرش اینقدر صمیمی باشه با خواهرش از اینور شاید تو ازدواج کنی همسرت حسادت کنه کلا یکم سعی کن کمتر کنی روابطتو با داداشت 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜
خودش اینجوریه آخه منو خیلی دوست داره و منم همینجور ولی اون بیشتره همیشه میگه تو باید در آینده هم همس ...

قشنگم درسته داداشت الان اینو میگه ولی شک نکن ازدواج کنه اینجوری نمیمونه عزیزدلم من شوهرخودم دیوانه وار وابسته خواهرش بود نامزد که بودیم خواهرشو وسط خودمون میخوابونداما الان میدونه حساسم کرده بهش جرات نداره پیش من راجبش حرف بزنه به خاطراینه میگم وابستگی زیاد خوب نیست

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)