2777
2789
عنوان

با اشک مینویسم. پیر شدم از رشد نکردن بچه. پیییییییر

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین الان هنوز کوچولوعه ولی وقتی ۵یا ۶ سالش شد بارفیکس بخر و بچسبونش به ورزش تا میتونه بارفیکس بره حتی ژیمناستیک و والیبال ثبت نام کن وزن مهم نیس بعدن میگیره ولی قد خیلی مهمه

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
عزیزم 😓خب دکتر چی میگه ؟چه مشکلی داره ؟

هیچی میگه ازمایشاش اکیه.  نهایت چیزی که داده زینک بوده.  اونم از نه ناهگی تا یک سال و نیم با رعایت فاصله دادمش اثر خاصی نکرد

سلام

طاعاتتون قبول حق

هورمون رشد تو بدنش کم ترشح میشه ببرش دکتر غدد راهنمایی میکنه

حساس نباشید بعضی بچه ها بعد سه سالگی یابلوغ یه باره رشد میکنند و تازه اضافه وزن میگیرندتمام اقوام همسرم همینند

دقت کنید انگل روده نداشته باشه

جوانه گندم و جو خوبه سویق گندم وجو هم همچنین

شریت انار ازشرکت باریج اسانس هم خوبه

منم تاشش سال اول زندگیش پسرم خیلی ریز بود بامکمل های مختلف و‌وکلاس ژیمناستیک و عصاره قلم گاو واجیل وغذاهای مقوی به سن پیش دبستان رسید نرمال شد فقط دکتر غددبردم حساس هم نبودم تیرویید نداشت چکاب خون درسه مرحله دادیم دکترگفت هورمون رشد تو بدنش کم ترشح میشه که تاسن شش سالگی خودبخود نرمال شد با مکمل ها ودستورغذایی دکتر

نگران نباشید بزرگ میشه

فقط مکمل ها رو قطع نکنید که سیستم ایمنی بدنش ضعیف نشه و بیمارنشه

کلسی کر وزینک پلاس و استئوکر و فروگلوبین و قرص ویتامین د۳ عالی بودند هنوزم به پسرم میدم قدش و وزنش خوبه الان۱۳ ساله شده یه ساله کلاس کشتی میره شنا هم میرفت قبلا

وزن و قد نرمال برای این سن چنده؟ فکر نکنم خیلی کم باشه  زیادی حساسی

قد ۸۶

وزن ۱۱و نیم

نه واقعا که وزنش که دیگه نااابوده.  اومده رو قرمز

اخه هشت و سیصد وزن مناسب بچه ۹ ماهه هست

چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی اگه غذاهایی که بهش میدی میخوره و وزن نمیگیره دکتر که رفتی ازمایشاش خوبه اصلااا نگران نباش.همه بچه ها قرار نیس چاق باشن الان ادم بزرگ میبینی یکی لاغر لاغره یکی خیلی چاقه.مهم اون غذاهای مفیدیه که حذب بدنش کردی.قرار نیس همه مثل هم باشن اگه غصه بخوری فقط خودتو پیر کردی چند سال دیگه به کارات میخندی و حسرت میخوری.

کاملامیفهممت اسی جان😢

اتفاقامامانای بچه های لاغربیشترازبقیه ی مامانازحمت میکشن وتمام انرژی ووقتشون رومیذارن برای بچه هاشون ازهرگرمی که بالامیره خوشحال میشن وبایه مریضی یک هفته ای وزنی که تویک سال بازحمت بالابردن روازبین رفته میبینن 

تازه بقیه هم مدام میگن وای چه کوچولو وضعیفه ببرش دکتربهش برس ولی نمیدونن چه خونی به دل مامان دغدغه مندمیکنن😔

خودت یا همسرت وزنتون چطوره؟ تنش سلامت باشه 

خودم ریزم همسرم نه

بیشتر حرصم از اینه با این همه تلاش چرا هی رشده داره کم میشه. 

لا اقل رو همون نموداراولی بره دیگه