2777
2789

من چند ساله عقدم همسرم دوستم داره ولی از اول عقد متوجه شدم ی مشکلی داره همسرم شغلش ماموریتی در ماه نصفه ماه نیست وقتای ک سرکاره  کلیپای بد میبینه و ن زن و مرد بلک هم جنس تروخدا بگید چکار کنم 

اوایل رفتم سرگوشیش دیدم به روش اوردم بهش برخورد،  دیگ چند سال سابقه گوگلشو نگاه نکرده بودم تا دو سه ماه دوباره زیر نظرش دارم 

میبینم ک همش میبینه حتی مصاحبه هاشون گوش میده 

همسرم با کسی رفیق نیست ن سر کارن اینجا،  ینی اوایل با یکی دو نفر بود من خوشم نمیومد کم کم گذاشتشون کنار،  رابطه خودمونم باهم بد نیست 

ولی این کاراش منو دیوونه میکنه هروقت میبینم دستام میلرزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا نرفتی زیر ی سقف ی فکری ب حال خودت بردار  کسی ک چند بار تکرار کنه درست بشو نیست

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!