آنآشم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 1465 عنوان لکه بینی 80 بازدید | 4 پست بچه ها من چند ماه رابطه نداشتم منظوم اینه احتمال باردار شدن ندارم۱۰ روز از وخت پریودم گذشته بود پریود شدم ولی فقد یه روز اونم در حد چند لکه متمایل به قهوه ای چیکار کنم ؟ تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️ 1402/01/26 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنآشم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 1465 بی بی چک بزن بعضی وقتا فکر میکنی نمیشه ولی میشه خواهرمم تلفنی گفتم ولی نگفتم رابطه نداشتم اسرار داره بی بی چک بزنم آخه من رابطه نداشتم که تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️
hdah عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7489 خواهرمم تلفنی گفتم ولی نگفتم رابطه نداشتم اسرار داره بی بی چک بزنم آخه من رابطه نداشتم که عزیزم شما بی بی چک بزن که اگر بارداری مراقب باشی اگر منفیه خب تکلیف خودت مشخص میشه
آنآشم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 1465 عزیزم شما بی بی چک بزن که اگر بارداری مراقب باشی اگر منفیه خب تکلیف خودت مشخص میشه&nbs ... باشه مرسی تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️