2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین

246 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها لطفا کمکم کنین کاری که کردم درسته یا نه ...جاریم قهر کرده رفته خونه باباش و میخوان طلاق بگیرن دوتا بچه داره یه دختر یه پسر الان بچه هارو اوردن که من ازشون نگه داری کنم چون پدرشون داره کارای طلاقشو میکنه و از کار اخراج شده خودمم اجاره نشینم تو یه خونه شصت متری دو ماه نگه داری کردم اما واقعا دیگه توانشو ندارم چون بچه ها کوچیکن سه و پنج ساله به پدرشون گفتم دیگه نمیتونم نگه دارم الان کل خانواده شوهرم باهام بد شدن سه تا خواهر شوهرام باهام حرف نمیزنن شما بگین ایا کار بدی کردم یا نه چون دو روزه لب به غذا نزدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب  اگه شیرن خودشون ازشون نگهداری کنن مثلا همین خواهر شوهرات ازشون نگهداری کنن

از نظرم ت خوب کاری مردی مگ میشه تا اخر عمرتخفه خون بگیری واقعا نگهداری از بچه های کپچیک اونم اگه بچه های خودت نباشن خیلی سخته مخصوصا گند کاریا و بهونه هایی که میارن

اگه نظر منو میخای کار خوبی کردی 

چرا سعی میکنی بخونیش؟
میگه به ما عادت نداره و اینکه مادرشوهرم با من زندگی میکنه

یععنی مادر شوهر هم تو تر و خشک می کنی 

اشتباه نکردی که عروس این خانواده شدی 

این یک کمک و کار گروهی هست 

باید بین همه تقسیم بشه 

هفته ای دو روز 

یا هر هفته یک نفر

شوهرت چی میگه 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

اصلا کار بدی نکردی حرف یکی دو روز نیست میگی ک دوماهه نگهشون داشتی والا خیلی خانومی کردی من یک هفته هم نمیتونم از بچه کسی دیگ مراقبت کنم ب علاوه کلی هم مسئولیت داره.بهشون بگو چندروز نگه دارین ب شما هم عادت میکنن 

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
اینم بگم که هر چی از دهنشون دراومد بارم کردن گفتن که کافرم و یه روزی منم تو روزای بد یادشون نباشم&nb ...

ت چرا تو روشون نوایسادی گزاشتی همینجوری هرچی خاستن بهت بگن؟

بگو کافر منم یا شماها ک بفکر خودتونین بهشون بگو خب بچها رو خودتون ازشون مراقبت کنیتن ببینم میتونین یروز نگهشوندارین من جات بودم ت روشون میوایسادم اصن قهر میکردم میرفتم خونه بابام

نمیشه تا اینکه سرشون شلوغ باشهبه توهم کم محلی کنن و هرچی خاستن بت بگن

چرا سعی میکنی بخونیش؟