2777
2789

من ۵_۶ماهه بایه پسری تورابطه م خداروشکرهمه چی خوبه خیلی بهم توجه میکنه حواسش بهم هست احترامموهمیشه نگه میداره هردفعه همومیبینیم دستموپیشونیمومیبوسه ولی بخاطرتجربه های بدی که داشتم همش میترسم میگم نکنه دوسم نداره

چون چندتارفتارم ازش دیدم که نگرانم میکنه یکی اینکه همش میگه توواسه من خیلی هم قشنگی وانقدردوستت دارم ایرادای ظاهریتونمیبینم ولی بازم یه وقتا به شوخی بهم میگه تپلی منی یاچندبارهم جدی گفته نمیخوای دوباره بری باشگاه یامیگه من توروهمینطوری نچرال دوست دارم درسته دماغت کوچیک نیست ولی همینطوری خوبه اصلادماغ گنده ی خودمی:/

موضوع بعدی هم اینکه من میتونم بورسیه تحصیلی بگیرم اونم هی تشویقم میکنه میگه اره برودنبال کارات چندماه قبلش عروسی میکنیم منم همراهت میام وپولی که بهت میدن واسه زندگی دوتامون اونجاکافیه ولی تلاشی نمیکنه واسه مهاجرت خودش،میترسم بخواداینطوری ازم سواستفاده کنه

تا خدودی حق داری

بیستر دقت کن 

بهش بگو قضیه بورسیم کنسل شد بینم رفتارش چه حوریه

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چطوری عاشق میشه؟ازکجابدونم دقیقاچه حسی بهم داره

عاشق نمیشن کلا مردا 

در همین حد بدون 

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏