الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا زمانی که مادرش هست عادی رفتار کن انگار چیزی نشده. پذیرایی کن ازش و احوالپرسی معمول تا پاشه زودتر بره خونش. هر وقت رفت با پسرت سرگرم باش و همسرت رو کاری نداشته باش تا خودش خجالت بکشه و بیاد دلجویی
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
بچه ها شوهرم کتک کاری کرد پسر دوسالمو برد خیلی داغون بودم خونوادش تا دوروز نقش بازی میکردن ک پیش اونا نیستن اما پدرشوهرم گفت اونجان الانم اگه بهش نمیگفتم برگرده خونوادم میگفتن جداشو فایده نداره اما من بخاطر پسرم کوتاه اومدم
برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
چه کار بدی کرده که بچه ۲ ساله رو از مادرش جدا کرده😢
ولی حالا که خودش دست از پا درازتر داره برمیگرده پیشت،ببخشش اما جلوی مادرش اتمام حجت کن که یکبار دیگه بچه رو از مادرش جدا کنه،قانونی اقدام میکنی...یکم بترسونش بفهمه هر کاری عواقبی داره