2821
2789

تیرماه کنکور انسانی دارم درست حسابی نخوندم مشکلات خانوادگی داریم وارد یه رابطه بی سرانجام شدم همش به خوکشی فکر میکنم یا اینکه به خودم اسیب بزنم باید برم پیش یه روان شناس خوب ولی نمیدونم خوب بشم یا نه حالم خیلی بده هرچی میخوام از اون رابطه بیرون بیام نمیتونم وابسته تر شدمممم نباید بشم😭😭

🔹نسخه ای را برای دم کردن معرفی میکنم که شما را از مصرف قرصهای شیمیایی اعصاب و افسردگی نجات دهد :

"اسطوخودوس + بادرنجبویه + گل گاوزبان + آفتیمون + بابونه" از هرکدام 10 گرم در یک لیوان آب بزرگ دم کرده ، به جای چای استفاده شود . این معجون دم کردنی تاثیر بسیار موثری در تنظیم خواب ،طپش قلب، وسواس فکری ، لرزش بدن و  تنگی نفس دارد

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودکشی بدترین کاره اصلا بهش فکر نکن درد این دنیا در برابر اون دنیا هیچه گلم ...بدبختی این دنیا مگه چند ساله 

دربرابر بدبختی که با خود کشی اون دنیا دامنتو میگیره تا بینهایت ....

تو کوچه ما یه دختر ۳۵ ساله هست قدش اندازه بچه پنج سالست .. دست نداره ... یه قوز پشتش ... طفلی همش خونست ولی داره درس میخونه و دانشگاه میره ... زیاد جایی نمیره چون همه یه جوری نگاهش میکنن 

چند شب پیش تو احیا کسی بهش بامیه تعارف کرد گفت نمیخوام ولی از چهرش فهمیدم دلش می‌خواست..  ولی چون باپا باید برمی‌داشت گفت نه 

باهمین وجود برای زندگی و زنده موندن داره تلاش میکنه تا موفق باشه 

توکل کن به خدا خودش کمکت میکنه برات صلوات فرستادم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

اینو یه عزیزی گفت برات میفرستم 

باور کنید که گرانبها با ارزش هستید ( خودباوری) خوش بینی هم اضافه کنید
خودتونو تو جایگاه افراد موفق برای رسیدن به اهدافتون ببینید و شجاعانه عمل کنید اعتماد بنفس یعنی( تبدیل اندیشه ها به عمل )
تعدادی عامل بر اعتماد به نفس تاثیر میزارن  فشارهای اطرفاتون  جامعه خانواده
انتخاباتون توی چالشها انتخابهاتون و ریسک پذیری
با انتخابهای درست میتونید اعتماد بنفستونو پرورش بدین
1-یه راه سریع تعدادی روش وجود داره که میتونه اعتماد بنفستونو پرورش بده مثلا کار سختیو شروع میکنید موفقیتتونو تصور کنید چیزی مثل گوش کردن به صدای اهنگهای باس زیاد میتونه اعتماد بنفس و افزایش بده به خودتون انگیزه بدین
2- به بهتر شدن تواناهیاتون باور داشته باشید اگه در حال تغییر هستید در مورد تواناهیاتون وباورتون فکر کنید میتونید باورهاتونو مثل یه اعضا بسازید وقتی میبینید توی کاری خوب نیستید دست از تلاش کردن برندارید ذهن رشد یابنده داشته باشید مدام به خودتون بگید با تمرین بیشتر حتما بهتر عمل میکنم
3- شکست و تمرین کنید قبول کنید شما گاهی اوقات شکست میخورن برادران رایت قبل از طراحی هواپیمای موفق تعدادزیادی از هواپیماهای ناموفق خودشون استفاده کردن اونایی که بیشتر شکست میخورن و دوباره ادامه میدن حتما با تلاش موفق میشن
وقتی میدونی با شکست و پیروزی دانش و علم شما زیاد میشه و تو چالشها میتونید بهترین عمکرد و داشته باشید این همون اعتماد به نفس

گلم برات صلوات فرستادم ان شاالله خدا کمکت کنه موفق بشی توی کنکور  ... تلاش کن خسته نشو تو میتونی 😍😉💪

برای اینکه جذبش کنی شکر گزاری شروع کن هر وقت که میتونی صبح ظهر شب با خودت تکرار کن تا جذب کنی 

چند نمونه برات میفرستم 👇

الهی شکر که بهم سلامتی دادی 
من ایمان دارم  باعشق وعلاقه وتلاش زیاد درس میخونم وبهترین نتیجه ورتبه کنکور پزشکی قبول میشه  انشالله

من عالیممممممم عالیترینهانصیبم میشه

⏺ خدایا شکرت 🤲

من شڪر گزارهستم
من دوست داشتنے هستم
من ارزشمند هستم
من هدفمند هستم
من مورد لطف خدا هستم
من شاد و خوشحال هستم
من فرد با ارزشی هستم 
من تمرکز بالایی دارم
من با استعداد هستم
من با انگیزه هستم 
من باهوش هستم
من محبوب هستم
من پرانرژی هستم
من جذاب هستم
من خلاق هستم
من موفق هستم
من توانمند هستم
من قدرتمند هستم
من خودم را باور دارم
من لایق بهترینها هستم
من جذاب هستم
من مثبت اندیش هستم
خدایا هزاران مرتبه شکرت خداجون🤲🤲😍😍

الهی شکر که بهم سلامتی دادی  من ایمان دارم  باعشق وعلاقه وتلاش زیاد درس میخونم وبهترین نتی ...

من هر روز بهتر از قبل میشم🙏🤲😍من هر روز زیباتر و جوانتر از قبل میشم🤲😍من هر روز با ایمان تر از قبل میشم🙏🤲😍من هر روز پولدارتر از قبل میشم🤲😍 خدایا هزار بار شکرت 

جذب میکنم من خیلی زود کار دلخواهمو پیدا میکنم و درآمد بالا کسب میکنم خدایا شکرت

✔️ دست به هرکاری که میزنم موفق میشوم

✔️ همه چیز در این دنیا برایم فراوانی وثروت میاورد

✔️ کار من همیشه مثبت تلقی میشود

✔️ من به تواناییهایم احترم میگذارم و همیشه با حداکثر پتانسیل تلاش میکنم

✔️ درآمد من پیوسته بیشتر و بیشتر میشود

✔️ همیشه برای تمام نیازهایم پول کافی در دسترس دارم

✔️ پاداش همه کارهایی که میکنم به من برگردانده میشود🤲🤲تو این دنیا کلا نعمت و فراوانی برای من هست که خدا بهم بخشیده و همیشه برام برکت میباره 🙏

من هر روز بهتر از قبل میشم🙏🤲😍من هر روز زیباتر و جوانتر از قبل میشم🤲😍من هر روز با ایمان تر از قب ...

من عالیممممممم عالیترینهانصیبم میشه

⏺ خدایا شکرت 🤲

من شڪر گزارهستم
من دوست داشتنے هستم
من ارزشمند هستم
من هدفمند هستم
من مورد لطف خدا هستم
من شاد و خوشحال هستم
من فرد با ارزشی هستم 
من تمرکز بالایی دارم
من با استعداد هستم
من با انگیزه هستم 
من باهوش هستم
من محبوب هستم
من پرانرژی هستم
من جذاب هستم
من خلاق هستم
من موفق هستم
من توانمند هستم
من قدرتمند هستم
من خودم را باور دارم
من لایق بهترینها هستم
من جذاب هستم
من مثبت اندیش هستم
خدایا هزاران مرتبه شکرت خداجون🤲🤲😍😍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز