2777
2789

سلام خانما

احتياج به يه روماتولوژيست خوب که کار تشخيصش خوب باشه در اصفهان دارم

لطفا اگر تجربه اي داريد معرفي کنيد

توضيح اينکه براي خودم مي خوام ana,esr,rf,cpr,... همه مثبت و بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهت تشخیص مفصلی یا عروق؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من شوهرم مفصلی داره تهرانیم ولی پیش دکتر امام میره مادرمم عروق پیش دکتر مریم غروی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم من بخاطر تاری دیدم باید برم روماتولوژیست بنظرتون کدومو برم

تاری دید متخصص شبکیه رفتی گفته برو روماتولوژی؟
علایم دیگت چیه گلم بگو راهنماییت کنم

تاری دید متخصص شبکیه رفتی گفته برو روماتولوژی؟ علایم دیگت چیه گلم بگو راهنماییت کنم

آره عزیزم؛ رفتم متخصص شبکیه گفت خشکی چشم داری البته من ۵ سال پیش عمل پی آر کی کردم و مرتبم قطره نریختم 

مثلن هر چند ماه یه بار این مشکل برام ایجاد میشه با قطره اشک مصنوعی و ژل لیپوزیک حل میشه ولی دوباره برگشت میخوره

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲