2777
2789

سایز پام۴۰هست، اسپرت پام میکنم هرکفشی پام میکنم بیشتراز یکساعت نمیتونم باهاش راه برم...پاهام وانگشتام درد میگیرن...

شما کفشاتون راحته همه؟؟؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید شما سایز پاهاتون تغییر کرده اما هنوز سایز ۴۰ برمیدارین یک بار ۴۱ امتحان کنید 

دیگه روم نمیشه🥴😂همینم باخجالت میگم بیارن که پام بزنم

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

دقیقا منم سایزم ۳۸ تا یکم راه میرم پام زخم میشه به ناخونم فشار میاد کبود میشه دیگه زیادتر راه برم نمیدونم کفشا غیراستاندارده یا شمارش دکوره

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
دیگه روم نمیشه🥴😂همینم باخجالت میگم بیارن که پام بزنم

عزیز دلم راحتی شما مهمه یا افکار پوسیده بقیه؟

اصلا هم خجالت نکش و اگر دیدی خیلی جاها ۴۱ نداشتن میتونی آنلاین خرید کنی از آنلاین شاپ های معتبر❤️

وا چراخجالت میدونی چقدر آسیب به خودت میزنی یکبار ۴۱ بگیر خوب

اکثرا ندارن ...ولی بااین اوضاع آره مجبورم چون زیادپیاده روی میکنم واقعااذیت میشم