2777
2789
عنوان

کمک کنید یکی داره باهام بازی میکنه

285 بازدید | 35 پست

سلام یکی عکس منو گذاشته پروفش تو تلگرام زیادم عکسام بد نیست همش سال سرمه بعد پیام داده میگه آبروم رو ببره نمی‌ترسم ولی بنظرتون کاری می‌تونه بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میتونه هزار تا کار انجام بده به هزار نفر پیامای ناجور بده مخصوصا آشناهاتون چون عکس تو رو گذاش ...

اینطور ام نیست .  در صورت چنین  کار احمقانه ای به راحتی  اسی می‌تونه با شکایت از اون آدم کثیف ( با اثبات اینکه شماره متعلق به کیست) طرف رو ب خاک سیاه بشونه 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
بگو ابرو ببر برات مهم نباشه و خودتو بزن به بیخیالی هیچ کاریم نمیکنه برای ترسوندنه

واقعا میگی من نمی‌ترسم آخه من تاحالا با هیچ پسری حتی چتم نمی‌کردم نمیدونم کیه

میترسم خانوادم بفهمه منو  می‌کشن داداشام

عزیزم تو که کاری نکردی بخوان بکشنت .. منم این اتفاق برام افتاد و فکر کردم مامانم پاره م میکنه ولی همراهم بود و باهم حلش کردیم.با یکی از اعضای خانواده که باهاشون صمیمی تری مشورت کن(به خودش هیچی نگو) (با بزرگتر از خودت مشورت کن چون دوستات حالت و میگیرن و بدترش میکنن)

مگه كارى كردى كه بكشنت؟ اون تو رو تهديد كرده اونوقت تو از چى ميترسى دقيقاً ؟! 🤔

من هیچ کاری نکردم ولی داداشام حتی نمیزارن از دم در بیرون برم مدرسه با داداشام میرم میام