2777
2789
عنوان

رشتیای عزیز یه لحظه میاید☹🥰

492 بازدید | 28 پست

سلام بچها من تازه اومدم رشتو جاییو رو بلد نیستم شما تو رشت جایی خرازی میشناسید که همچی  داشته باشه من میخوام وسایل گیفت بخرم بصورت خام ولی جاییو پیدا نکردم  اگه میشناسید ممنون میشم کمکم کنید❤🥰

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پاساژ تو خیابان شیک هست خرازی و ایناست

هرچی فک میکنم یادم‌نمیاد

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

منم اطراف رشتم زیاد جاهای رشت و نمیشناسم

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
برو سمت شهرداری بعد سمت پاساژ پله برقی احتمال قوی همون ورا دارن و انگار دیدم و ازش خریدم کردم. خودم ...

ممنون عزیزم خیلی جاها رفتم ولی وسایل گیفت ندارن 🙁

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
یه پاساژ تو خیابان شیک هست خرازی و ایناست هرچی فک میکنم یادم‌نمیاد

بنظرت وسایل گیفت داره؟ ممنون بابت پاسخت عزیزم

بنظرت وسایل گیفت داره؟ ممنون بابت پاسخت عزیزم

اره دارن عزیزم برو خیابان شیک پیداش میکنی

بخدا هرچی زور میزنم یادم نمیاد اسمش و وگرنه‌کمکت میکردم

خواهش میکنم عزیزم❤🌹

ببین منجوق و مروارید و اینجور چیزا منظورته اره داره. 

هم اونا هم شیشه خام یا مثلا قران کوچیک اینطور چیزا

اره دارن عزیزم برو خیابان شیک پیداش میکنی بخدا هرچی زور میزنم یادم نمیاد اسمش و وگرنه‌کمکت میکردم ...

باشه ممنون گلم لطف کردی❤

عزیزم شیک همونجا که پشت پاساژ طلا هست رو میگین درسته ؟ 

اره‌گلم همونجاست