داداشم حسابدار یه شرکته که یه دختر خانومم اونجا تو بخش اداری کار میکنه پنج ماهی هست اومده 22سالشه وداداشم26 حالا فهمیدم یه 10 روزی هست با هم رابطشون دوستانه تر شده(من با داداشم رابطه خیلی خوبی دارم وخودش گفت) البته داداشم گفته که قصدش فعلا ازدواج نیست و دختر قبول کرده🤭حالا برا فردا شب یه برنامه چیده سه تایی بریم بیرون من واقعا نمیدونم چی بگم چیکار کنم😐😂استرس گرفتم به جای داداشم🤭
من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐
من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐
من داداش کوچیکم با یه دختره اوکی شده خیلی دوس دختر بازی میکرد اما این گویا خیلی پاکه ولی تا جایی که امارشو دارم فقط با بابا بزرگ من رفیق نبوده خواستین عکساشون میزارم 🤓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
هنوز دوست نشدن تو رو میخواد با خودش ببره که چی بشه
گفتم که 10 روزیه استارت دوستی و اشنایی نزدیک تررو زدن😐
اسی دوس داری تو اونو؟ من داداش کوچیکم با یه دختره اوکی شده خیلی دوس دختر بازی میکرد اما این گویا خ ...
من اصلا از نزدیک ندیدم فقط عکسشو دیدم که دختر دلنشینی بود😁
منم یه بار به داداشم گفتم منم با خودتون ببرید گفت تو رو ببینه سکته میکنه☹️🤦🏻♀️😂
وویی😶😂
بخدا خیلی ادمو زایع میکنه اتفاقا چند روز قبل این ماجرا خودش عکس ی دخترو نشونم داد گفت اینو ببین قرا ...
وای خب بد گفتی دیگه به دختر مورد علاقش گفتی عن🙁منم بودم مثل داداشت میگفتم خب 😂😐
ولی در کل داداش منم همینه یعنی همش بهم میپریم ایش 😑
میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
وای خب بد گفتی دیگه به دختر مورد علاقش گفتی عن🙁منم بودم مثل داداشت میگفتم خب 😂😐 ولی در کل داداش ...
ما هم خیلی میپریم به هم ولی رابطه خوبی داریم با هم😁
چ داداش پایه ای ک بهت گفته یبار داداش من داشت چت میکرد گفتم دوس دخترته گفت گه خوریش بتو نیمده😐💔
😂😂😂
من داداشم وقتی نامزدم بهش گفته بود خواهرتو دوست دارم
دقیقا یادمه دراز کشیده بودم اومد خونه گفت میمون یکم برو کنار رفتم یهو گفت یه گوریلی بدتر از خودت ازت خوشش اومده🥲😂
نا امید شدم از خودم کلا وقتی اینو گفا
از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉