2777
2789
عنوان

افسردگی تابستونی☀😒

394 بازدید | 16 پست

بچه ها من توی بهار و تابستون حالم بد میشه وسواس فکریم تشدید میشه اضطراب میگیرم کم اشتها میشم امیدم ب زندگی صفر میشه

اما توی زمستون و پاییز حالم عالی میشه 

ب خاطر وسواس فکری که دارم دکتر داروی فلووکسامین داد 

اما تابستون حالم بد میشه

قرارع باز برم پیش دکتر 

بنظرتون درمان میشم؟؟ 🥺🥺💔💔

اره چرا ک نه

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حس میکنم خوب نمیشم🥺🥺

اگه اینجوری بگی ک بدتره به خودت امیدواری بده

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

منم شدیدا با شروع بهار افسردگی میگیرم وسواس فکریم زیاد میشه خیلی آزاردهندست فقط شبا یه کم فروکش میکنه وگرنه روزا افتضام فقط خدا‌کمک‌کنه بهمون از بعداز زایمانم افسردگی ول کن نیست اول هرسال بروز میکنه باشروع بهار😔

منم شدیدا با شروع بهار افسردگی میگیرم وسواس فکریم زیاد میشه خیلی آزاردهندست فقط شبا یه کم فروکش میکن ...

وای یکی پیدا شد عین من باشه🥺🥺🥺🥺

منم دقیقا همینم

بهار و تابستون شروع میشه تااخر تابستون 

شبا حالم بهتره 

ولی روز میشه باز داغون

دکتر بهم فلووکسامین و لیتیم کربنات داده

وای یکی پیدا شد عین من باشه🥺🥺🥺🥺 منم دقیقا همینم بهار و تابستون شروع میشه تااخر تابستون  ...

منم از وقتی زایمان کردم الان دوساله آسنترا مصرف میکنم شدیدا عذاب آوره‌اول بهار شروع میشه صبحها حالم بد هیچ امیدی ندارم البته‌خودم چندسال یوگا کارمیکنم وضعیتمو خوب میکنم ولی به خاطر کارم تقریبا ازاسفند توقف کردم تو تمرین تا دوباره پس فردا شروع‌میکنم امیدوارم خودم ورودت جمع کنم ولی خیلی بده این حس واقعا آزاردهنده😔