2777
2789
چرا میخوای مجرد بمونی؟ دوست مامان من بعد این همه سال پشیمونه  میگه ینفر حتی ندارم تا مطب دکتر ...

چراشو که توی کامنت قبلی نوشتم مختصر کلا با هیچ چیز متأهلی نمیتونم کنار بیام.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراشو که توی کامنت قبلی نوشتم مختصر کلا با هیچ چیز متأهلی نمیتونم کنار بیام.

ندیدمش

ایشااا هر چی به صلاحته بشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
دقیقا بهترین کامنتی بود که تو این تاپیک خوندم خدا خیرتون بده!

فدات عزیزم.🌹🌹

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
فدات عزیزم.🌹🌹

خدا نکنه. ولی واقعا همینه. آدم فکر میکنه چون مجردم غمگینم دلم میگیره ناراحتم. ولی متأهل هم باشه و آرامش نداشته باشه و اضطراب داشته باشه بازم همون غم رو داره.
آرامش پیش خداست نه پیش همسر!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خدا نکنه. ولی واقعا همینه. آدم فکر میکنه چون مجردم غمگینم دلم میگیره ناراحتم. ولی متأهل هم باشه و آر ...

دقیقاً.

من الان همسرم خوبه و ظاهر زندگیمون روی رواله اما حال دلم خوب نیست انگار خودم با خودم تو جنگم نمی دونم چی باید کنم که از این حال و هوا در بیام.

چند روزه افسردگیم حاد تر شده و با این که اطرافم اتفاق خاصی نیفتاده درونم غوغا ست الانم می فهمم حالِ خود آدم از درون خوب باشه چه نعمت بزرگیه چیزی که من همه اش در حسرتشم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
پیری؟؟؟؟ طفلی دوست مامانم 34 سالشه'-' ایا پیره؟؟؟؟نه واقعا پیره ؟؟ اصلا منطقی نیس باز شما تماس با ...

شما چی میگی .مگه من گفتم دوست مادر تو پیره .مادر خودمو گفتم .چرا تماس نمی‌گیریم .ولی ما همه راه دوریم آپارتمان مادرم تو خونه ویلایی زندگی کرد عادت به شهرهای کویری ندارع .وقتی یه آدمی تو خونه حالش بد بشه کسی دورش نباشه یه لیوان آب دستش بده اسمش تنهایی میشه پیش چی میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
شما چی میگی .مگه من گفتم دوست مادر تو پیره .مادر خودمو گفتم .چرا تماس نمی‌گیریم .ولی ما همه راه دوری ...

شما خودت متاهلی؟

میگی ادم زمان پیری تنهاس

اره اما دوست مادر من پیر نیست و تو سن کم داره تنهایی رو تجربه میکنه و پشیمونه از ازدواج نکردنش

ولی مهدر شما فرق داره با دختر مجرد اره پدربزرگ منم خیلی ساله تنها ولی این کجا و اون کجا چه ربطی دارن

اصلا حرف منطقی نمیزنید 

شما خودت متاهلی؟ میگی ادم زمان پیری تنهاس اره اما دوست مادر من پیر نیست و تو سن کم داره تنهایی رو ...

بله من  ازدواج کردم زندگیم هم خوبه ولی ازدواج کردن دلیل این نمیشه کسی تنها نباشه این حرفا .خودت اومدی تاپیک استاتر بر خلاف چیزی که میگه نظر میدی با همه بحث می‌کنی که بگی حرف خودت درسته

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بله من  ازدواج کردم زندگیم هم خوبه ولی ازدواج کردن دلیل این نمیشه کسی تنها نباشه این حرفا .خودت ...

اره درسته عزیزم من حرفم ازدواج موفق نه ازدواجی که تنهاتر بشی

راستش  من اومدم یه نظر دادم رفتم 

یسری دوستان از جمله خودتون گیردادین به من و بحث شروع شد اما متاسفانه هیچکدوم نتونستن قانعم کنن؛من به ماجرا منطقی دارم نگاه میکنم 

نمیدونم شما چرا گیردادی به من 

خب خودتون ازدواج کردین راضی هم هستین نمیفهمم حتی چرا عقایدتون با سبک زندگیتون متفاوته

سلام. خوب هستین؟ میخواستم شما رو تگ کنم تو تاپیک بهم کمک کنین. خیلی یادتون بودم. کاش تگتون میکردم خو ...

سلام گلم.الحمدالله.بهترم به لطف دعاهای شما دوستان.

ممنون گلم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد