2777
2789
عنوان

حس میکنم خونمون جن داره

152 بازدید | 11 پست

بچه ها شاید باورتون نشه ولی داشتم ظرف میشستم اسکاج و گذاشتم تو جاش مطمئن بودم که گذاشتمش سر جاش ظرفارو آب کشی کردم بعد ی ظرف دیگ مونده بود اومدم اسکاج و وردارم دیدم توی جاش نیس کنار ظرف شوییه...یدفه ام نشده من اسکاجو بزارم کنار ظرف شویی همیشه سر جاشه...دیشب موقع خواب نفس یکی میخورد تو صورتم ....به مامانم گفتم گفت بیا اتاق من بخواب از این ب بعد😐💔خدا رحم کنه قران میزارم دیگ کنارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خونه ی ما هم داره 

دیشب خواب بودیم صدای اسباب بازی رباتبک پسرم اومد فکر کردم خواب میبینم صبح پا شدم از همسرم پرسیدم اونم گفت شنیده  

پسر ۶ سالمم میگفت تو اتاق که بودم یه اقایی منو میچرخوند هر چی صداتون کردم صدامو نشنیدین

قران با صدای بلند قراعت کنید تو منزل گاهی ممکنه پیش بیاد من یه شب تابستون  همسرم تو رختخواب با صدای بلند داد زد یا زهرا دیدم نگاهش به سمت حمامه چیزی نپرسیدم که نترسم فقط ارومش کردم بعد اومدم بخوابم بدونه اینگه بخوابم قبل اینکه خوابم ببره تو رختخواب حس خفگی دست داد بهم ترسیدم

یهو زنگ خونمون اونم ۱ شب صدا درومد دیگه جفتمون با جیغ پریدیم هوا

ایفون رو برداشتم دیدم رفته گریه که خودمون ازش خواهش کردیم نصفه شب هم اومد اگه تشنه بود زنگ مارو بزنه براش اب بیاریم و دوتایی رفتیم پایین براشون اب بردیم وقتی اومدیم بالا سبک بودیم خونه هم انرژیش عالی بود انگار اونو خدا فرستاد تا با یه کار خیر که رفع عطش اون بود انرژی بد یا هرجی بود از خونمون بره شما هم قران بخون و صدقه بده

قران با صدای بلند قراعت کنید تو منزل گاهی ممکنه پیش بیاد من یه شب تابستون  همسرم تو رختخواب با ...

😐💔وای یا خداا حاضرم تا اخر عمرم وسیله هامو ورداره ولی هیچوقت همچین اتفاقی واسم نیفته....