2777
2789
عنوان

اردو یزد

230 بازدید | 3 پست

سلام

انقدر تاپیکهای مادرشوهر خواهرشوهر میرید جا واسه بقیه نمیمونه یه تاپیکو مجبور میشیم دوبار بزنیم با عنوان های مختلف که بیایید😂بخدا دفعه بعد مینویسم مادرشوهرم فلان کارو کرد😂

بنده قراره از طرف مدرسه برم اردو یزد از چندماه پیش به ما گفتن احتمال داره ببریمتون منم به مادر گفتم مخالف بود و چون خیلی می‌ترسه

ولی در حدی نیس که نشه راضیش کرد

ولی بابام کاملا پایه اس و گفت مبلغش هم مهم نیست (دو میلیون و پونصدهزار تومن پول رایج مملکت😂)اینا در کل بابام خیلیم خوشحال شد که خوش میگذره و اینا تجربه میشه و خاطره میشه

من دوماه پیش که گفتن چون تاحالا تجربه نداشتم فکر کردم اونم مثل اردوهای درون شهری با اتوبوس میریم و گفتم عمرا من برم چون با اتوبوس خیلی میترسم نمیدونم چرا

اما شکر خدا قراره با قطار بریم🥳کلییلیلیلیلیلیلی

میریم یه اردوگاه ۳ روزه است یه روز آزاد هم داریم که میریم بازار و کویر

احتمالا بیستم اردیبهشت خواهیم رفت چون تا ۱۲ ۱۳ اردیبهشت امتحان داریم ظرفیت ۳۰ نفره و کل کلاس هفتم هشتم نهم ما روهم ۶۰ ۷۰ نفرن و امیدوارم جا به منم برسه😂تجربه داشتید تا حالا؟چیا ببرم؟مدرسه گفته لباس فرم رو که می‌پوشید یه لباس راحتی بیارید و یه لباس بیرون بعلاوه چیزهایی که فکر می‌کنید نیاز دارید،کلا هرچی خواستید بگید دیگه آزاده هر نظری دارید بگید خاطره پیشنهاد همه چی راحت باشید تاپیک خودتونه😂

خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمی‌خواهد خدا باشد *نمی‌خواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمی‌خواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.