2777
2789

ما عید رفتیم مسافرت و بعدش کرونا گرفتم حالم خوش نبود قبل اونم اثاث کشی داشتم دو سه ماهی هست نتونستم خوب باهاش صحبت کنم .. تازگیا دیدم پروفایلش پاک شده به دلم افتاد بلاکم کرده دو روز قبل پیام دادم بهش فقط یه تیک خورده... جالبیش اینه آخرین چتمون در مورد اینه که گفت حتما یه روز میاد ایران و گفتم کاش تا اون موقع گمت نکنم و گفت نترس خودم پیدات میکنم ... حالا به احتمال 50  درصد بلاکم کرده... خیلی ناراحت شدم چجوری بفهمم بلاکم یا نه

نمدانم

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین ک پروف نشون نمیده و تیک نخوره ینی بلاکی! 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم