2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی یاکنکور؟

100 بازدید | 12 پست

میخوام معلم بشم متولد۸۱هستم اگ شرط سن بشه ۲۲ کنکور۱۴۰۳فرصت اخرمه متاهلم درس خوندن یکم سخته. بنظرتون برم پیام نور روانشناسی بخونم بعداازمون استخدامی شرکت کنم؟ یا تاجایی ک سنم میکشه کنکوربدم واسه فرهنگیان؟ رشتم تجربیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم امسال برای کنکور تلاش کن، اگر نشد برو پیام نور 

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
وقتی درسخوندن واست سخته پس استخدامی سخت تر هم خواهد بود  کلا آزمون استخدامی از فرهنگیان سخت تر ...

شماشرکت کردید؟؟ اخه رشتم تجربیه ریاضی ومحاسبات سخته مخصوصا پسرم هنوز ۱۱ماهشه. میگم باز شاید تالیسانس بگیرم شد۵سالش اروم تربشه .. بتونم بخونم واسه ازمون استخدامی. ازطرفی میگم نکنه حذفش کنن کلا

شماشرکت کردید؟؟ اخه رشتم تجربیه ریاضی ومحاسبات سخته مخصوصا پسرم هنوز ۱۱ماهشه. میگم باز شاید تالیسانس ...

اره من شرکت کردم البته من کارمند یک اداره دیگه هستم اما از نظر من توانایی هاتو درنطر بگیز بعد تصمیم بگیر 

اینکه شما ۵ سال وایستی تا پسرت بزرگ بشه و تازه بخوای بری سرکار عقب میندازت چون استخدامی ها تمامشون مصاحبه تخصصی داره و شما باید درحد عالی پاسخگو باشی اما شما وقتت تو این مدت میره واسه دانشگاه و بچه 

الان من بچه ندارم اما دانشجو دکتری هستم اصلا وقت نمیکنم به درسام برسم حتی کامل 

اما فرهنگیان از اول میدونی کارت زیر سرته و تو دوران اانشجویی رد و بد میشه 

اره من شرکت کردم البته من کارمند یک اداره دیگه هستم اما از نظر من توانایی هاتو درنطر بگیز بعد تصمیم ...

بله کاملادرسته.. کنکورهم قبول شم بازم مصاحبه داره. پس بایدبمونم تاجایی که سنم میکشه کنکور بدم اطلاعات جمع کنم واسه مصاحبه.. دیگه نهایتانشد باید رشته دیگه بخونم.