2777
2789
عنوان

کسایی که لیزر مو کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2473 بازدید | 44 پست
اگه دستگاه تغییر نکرده و همون جای قبلی رفتی احتمالا اپراتور کارش رو درست انجام نداده. 

آره دستگاه و مکان یکی بود اما اپراتور فرق کرد. شما لیزر که میرفتید وقتی بر میگشتید موهایی که نوک زده بودن کامل از بین رفته بود؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کز کله پاچه نیس که بری بسوزه تموم اون دستگاهه رو ریشه مو تاثیر داره اتفاقا موها بیشتر میزنه ...

نه عزیزم‌نمیدونم‌چطور باید منظورم رو برسونم.عزیزم منظورم همون موقع که از لیزر میاید هست. مگه همون موقع نباید هیچ مویی باقی نمونده باشه؟  من جلسه اول وقتی برگشتم صاف صاف شده بود

پس چرا جلسه اول که از لیزر برگشتم هیچ نوک مویی نبود اما این جلسه تمام موهایی که نوک داشت مونده

چون اشعه وقتی با مو‌برخورد‌ می‌کنه کز‌میکنه چرا میگن‌قبل اومدن به جلسه حتما‌خوب شیو کنین

ببین لیزر بیکینی چیزی هست که تمومی نداره فقط مو ها نازک تر میشه و رون رشدشون کند تر میشه

من سوالم درباره همون موقع که از لیزر برمیگردید هست. مگه نباید همون لحظه که لیزر کرد تمام موهایی که نوک دارن از بین رفته باشه و دیگه تیغ تیغی نباشه؟

بلافاصله بعد لیزر نباید اثری از موها باشه چون درواقع میسوزند اون لحظه ولی فردای اونروز ممکنه نوک موه ...

اوففففف. بالاخره یکی منظورمو فهمید😭😭😭😭😭 منم همین میگم که بعد جلسه نباید آثاری از مو باشه اما برا من همش مونده😭

طبیعی هست 9 روز بعدش همون هاییرکه درومده شروع میکنه به ریختن

گلم نمیدونم چرا نمیتونم منظورم برسونم. بقول دوستمون که متوجه منظورم شد یعنی وقتی از لیزر برمیگردید خونه نباید آثاری از موها باقی مونده باشه. اما موهای من که نوک زده بود وقتی اومده خونه دیدم همش هستن