2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار زایمان داشتید و چند سالتونه؟جای بخیه سزارین میمونه؟

یک بار رفتم‌برا طبیعی دردامو ک کشیدم سزارین اورژانسی شدم بچم نفس کم اورد رفت تو دستگاه من از فرداش سرپا بودم

۲۱سالم بود زایمان کردم چیزی از بخیه سزارین نموند اندازه یه خط باریک سفید

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
پمپ درد به چه صورته؟

مثل سرم وصل میشه

مورفین هست...

ی دکمه داره هر وقت احساس درد زیاد بکنی میزنی ک دردتو خنثی کنه

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

طبیعی قطعا بهتره بخاطر اینکه توی سزارین ۷ لایه شکم پاره میشه بعد توی طبیعی یه عالمه هورمون پفید بدن مادر ترشح میکنه،بچه تلاش میکنه پس آماده تره بهتر شیرمیخوره.بعدشم دارو بیهوشی شیرو کم میکنه باعث میشه بچه همش بیحال باشه.سزارین فقط در زمانی که مادر و فرزند در خطر باشن خوبه مثلا اکسیژن بچه کم شه یا ضربان قلبش افت کنه،البته طبیعی هم درصورتی خوبه که ورزشای بارداری رو انجام بدی پیاده روی داشته باشی ماساژهای پرینه رو انجام بدی که دهانه رحمت نرم بشه و ماما خصوصی هم بگیر حتما.بیمارستان و دکتر توی طبیعی خیلی خیلی مهمن 

مثل سرم وصل میشه مورفین هست... ی دکمه داره هر وقت احساس درد زیاد بکنی میزنی ک دردتو خنثی کنه

چه جالب نشنیده بودم من نگران جای بخیه و فرم بدنم بعد سزارین دردش ملاک نیست برام

سزارین بهتره طبیعی برای کسایی خوبه که میخوان به تعداد زیاد یعنی بیشتر از ۴ تا زایمان داشته باشند 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️