2777
2789
چه جالب نشنیده بودم من نگران جای بخیه و فرم بدنم بعد سزارین دردش ملاک نیست برام

من 17 ماهه سزارین کردم

هیچچچچ اثری از جای برش نیست تا ب کسی نگم زوم نکنه نمیفهمه 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران

من تهران نیستم اما یه تاپیکی هست به اسم تاپیک جامع طبیعی بعد از سزارین،توی اون گفتن دکتر ترکستانی برای طبیعی خیلی خوبه و موید محسنی.بنظرم کلا یه سر به تاپیکش بزن بیشتر کسایی که تو اون تاپیکن تجربه سزارین دارن و از مزایا و معایب طبیعی و سز میگن چون بعد از سزارین طبیعیو هم تجربه کردن.آموزشات لازم برای آمادگی زایمان طبیعیو هم گفتن دکتر و ماما هم معرفی کردن.مامای خوب تهران نیلو معظمی میگن خوبه و خانم صابریان

سزارین یه نوع عمل هست و جای بخیه طبیعتا درد (آدم دستش رو با چاقو میبره تا یه مدت درد داره حالا که شکم رو هفت لایه .....) + خونریزی بعد از زایمان 

طبیعی دردش قبلشه و بعد از زایمان درد نداری فقط خوتریزی داری مثل یک پریود شدید میشه برات

***البته توانایی هرکی با دیگری فرق داره و نمیتونی براساس نظرات دیگران تصمیم بگیری با یه دکتر صحبت میکردم میگفت درد زایمان طبیعی برای همه یکسانه این تفاوت نظرات بخاطر تفاوت در دامنه تحمل هر فرد هست