2777
2789

دوستم با یکی آشنا شده  و قراره ازدواج کنن هر روز پیش هم هستن 

بعد ما قبلا زیاد پیش هم بودیم الان به من میگه بیا بریم بیرون 

ی روز پیش نامزدم هماهنگ میکنم نرم باهم بریم بیرون 

حس میکنم چسی میاد 

دوست ندارم برم بیرون وقتی اینطوری میگه 

چه اشکال داره وقتی همو میشناسن و همو دوس دارن

آدمی آه و دمی مهربان باشیم💚. لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات یا یه فاتحه بفرستین اگه‌ تونستین💜 همدیگرو درک نمیکنیم حداقل زخم زبون نزنیم‌ قضاوت نکنیم💛 خدای مهربونم دستامو محکم تر بگیر 💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته

انقدر باید با هم بگردن که توی هر موقعیتی رفتارهای همدیگه رو دیده باشن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
منظورم تو هر موقعیتی نبود منظورم این بود که هر روز خونه هم هستن

بازم درسته خب

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

شوهرم، دوران نامزدی تقریبا هر روز از سر کارش می‌اومد خونه پدرم. من قرار بود امتحان تخصص بدم، خودش گفت دو هفته آخر قبل از امتحان نمیاد که بتونم برای درس خوندن تمرکز داشته باشم، اون دو هفته زودتر از همیشه می‌اومد. شب آخر تصمیم قطعی گرفت که نیاد، برادر و پدرم برای کار ضروری خودشون دعوتش کردن بیاد. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
اوکی هیچ پسری بادوس دخترش ازدواج نمیکنه

برای ما کرد

محاله!!اینو من نمیگم اون بزرگان ومتفکران تجربه کردن ومیگن

کدوم بزرگان و متفکران رو میگید؟