2777
2789

بچه ها من شش هفت ماهه عفونت دارم اصلا هم درمان نمیشه لعنتی فقط ی وقتا کم میشه و یه وقتا زیاد.

دوساله ازدواج کردم و اقدامم نیستم و فعلا هم بچه نمیخوام ولی میترسم هیچوقت باردار نشم

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     

من که از خدامه هیچ وقت باردار نشم😉

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

چی استفاده کردی ک درمان نشده؟ حین درمان رابطه جنسی رو قطع کردی؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت بلاخره باید درمان بشه، باید دکترت رو عوض کنی، و کاملا رعایت کنی، عفونت به مدت طولانی داشتن اصلا خوب نیست عزیزم. 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  

فیتو واژکس استفاده کن،عنبر النسا و جوش شیرینم خوبن خدایی،اگرم اضافه وزن داری وزنت و کم کن

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

اگ با دارو ورعایت بهداشت درمان نشدی مشکل از شوهرته این سری با هم دارو مصرف کنید   اگ امکان داره یه مدت ش ورت نپوش ببین بهتر نمیشی   البته خشکی واژن  نباید داشته باشی چون بدتر میشی 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭