2777
2789
منم چشمامو‌ ببندم بهترم ولی خب سخته😭 تمام لذت زندگی ب رفتن توی طبیعتا و کوه و سفر میدونستم . خیلی ن ...

من سر همین موضوع خونه نشین شدم.

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر منم میخام برم .دعا کن خوب شم

با روانشناس حرف زدم خیلی بی فایده بود

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اره اضطراب اجتماعی هستش. برو دکتر نذار بیشتر بشه .من اول خیلی کم بود 

اخه نمیشه،به مامانم بگم میخوام برم دکتر برای اضطراب اجتماعیم،بهم میگه داری به خودت تلقین میکنی😐ترجیح میدم به همین حال بمیرم تا با مامانم حرف بزنم🥲چیکار کنم بنظرت

درست زندگی کن،تنها میخوابی توی قبرت!‌🤍کامنتامم لایک کنید خوشم میاد🗿عاشق رنگی نوشتن توی نی نی سایتم ولی هیچوقت حوصله ندارم:))
با روانشناس حرف زدم خیلی بی فایده بود

باید دارو درمانی کنیم . من اوایل خیلی کم بود رفتم روانپزشک گفت ۶ ماه قرص بخوری خوب میشی . یک ماه خوردم دیدم خوب شدم ولش کردم. دوباره برگشت و بدتر و بیشتر . توی اون لحظه فکر‌میکنم هیچ‌ راه فراری ندارم و میخام بمیرم . خیلی بده

باید دارو درمانی کنیم . من اوایل خیلی کم بود رفتم روانپزشک گفت ۶ ماه قرص بخوری خوب میشی . یک ماه خور ...

دور از جونت

چه قرصی؟؟

اخه نمیشه،به مامانم بگم میخوام برم دکتر برای اضطراب اجتماعیم،بهم میگه داری به خودت تلقین میکنی😐ترجی ...

وقتی ببینن اذیتی و همش حالت بد میشه میبرنت. نریز تو خودت .از هرکس پرسیدم گفتن اگه پشت گوش بندازیم خیلی بدتر میشه. اوایل مال من خیلی کم بود هی بیشتر شد. ترسای دیگه هم اضافه شد. هرجور شده مامانت رو راضی کن ببرنت 

وقتی ببینن اذیتی و همش حالت بد میشه میبرنت. نریز تو خودت .از هرکس پرسیدم گفتن اگه پشت گوش بندازیم خی ...

باشه ممنونم ازت

درست زندگی کن،تنها میخوابی توی قبرت!‌🤍کامنتامم لایک کنید خوشم میاد🗿عاشق رنگی نوشتن توی نی نی سایتم ولی هیچوقت حوصله ندارم:))
دفعه دوم سوار هواپیما شد؟

اره

ببین دفعه ک سوار شد حالش بد میشه پرسنل میان باهاش حرف میزنن تا کمی اروم میشه و میگه یواش یواش ب خودم تلقین کردم و وضعم عادی شد

مت با این دوستمون از شهر تا کبابی ک فقط ده دقیقه فاصله داره ب شهر نمیتونستیم بریم

ولی دکتر و تلقین مثبت و دخترش خیلی بهش کمک کردن 

ماهم همش برنامه خارج شهر میذاشتیم و کلی از خوش گذرونیهای اونجا میگفتیم اونم ب ترسش غلبه کرد هرچند اونجا هم اذیت میشد ولی بعد ک بر میگشتیم میگفتیم دیدی چقد خوبه و فلان 

الان برا خودش خارج شهر خونه گرفته اخر هفته ها میرن😅

اخه نمیشه،به مامانم بگم میخوام برم دکتر برای اضطراب اجتماعیم،بهم میگه داری به خودت تلقین میکنی😐ترجی ...

بنظر من تلقین مثبت و روب رو شدن با ترسهات اونم وقتی یک دوست خوب کنارت داشته باشی میتونی نصف راه خودت پیش بری