2777
2789

سلام پسرم دیروز افتاد آرنجش شکست گفتند صفحه رشدش شکسته باید عمل بشه سریع. کدوم دکتر ببرم خوبه؟ دکتر ارتوپد عمومی باتجربه؟

دکتر فوق تخصص ارتوپد کودکان؟

یا ارتوپد فوق تخصص دست؟

چون فوق تخصص ارتوپدی کودکان بیشتر دیدم برا دررفتگی لگن نوزاد و صافی کف پا و مشکلات مادرزادی پای بچه ها تجربه دارند زیاد تو کار دست و آرنج نیستند.

تو بیمارستان سوال کن اونا بیشتر تجربه دارن. ان شاالله که زود خوب شه

نه بابا الان تو مرکز طبی کودکان نشستم تا ساعت ۱ دکتر بیاد ولی کادر بیمارستان که اکثرا هیچی نمیدونن حالا ببینم دکترشون چی میگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم آرنج پسرتون رو عمل کردین؟ الان خوبه خداروشکر؟

سلام بله دکتر رحیم نیا عمل کرد دستشو تو کلینیک. تو دستش پین کذاشت و گچ گرفت ۴ هفته بعد گچ رو باز کرد و‌ پین ها رو برداشت. الان بد نیست البته کامل دستشو خم و باز نمیکنه هنوز. فیزیوتراپی نوشت براش که دو جلسه بردیم بچه گریه کرد دیگه فیزیوتراپ گفت نیاز نیست خودتون خم و راست کنید براش کم کم. منتهی از نظر ظاهری من حس میکنم استخوان آرنجش مثل اون یکی دستش نیست و یکم کج جوش خورده ولی به دو تا دکتر نشون دادم گفتند نه خوبه مشکلی نداره تو حساسی. اما واقعا کور نیستم که دو تا دست رو خم میکنه تو یه زاویه ای دست عمل شده حالت برآمده و کج داره مثل اون یکی نیست. ان شاالله بزرگ میشه خوب بشه و کج نمونه

سلام بله دکتر رحیم نیا عمل کرد دستشو تو کلینیک. تو دستش پین کذاشت و گچ گرفت ۴ هفته بعد گچ رو باز کرد ...

سلام گلم.دست پسرت کامل خوب شده؟

دختر منم دستش شکسته از آرنج دکتر گفت خیلی احتمالش کمه جوش بخوره فعلا تو گچه باید سه هفته هم بمونه بعد ببرم عکس بگیرم. عکس اولیشو داری بزاری میخوام ببینم شکستگی بچه ی شما در چه حد بوده. هزینه ی عمل چقدر شد

سلام گلم.دست پسرت کامل خوب شده؟  دختر منم دستش شکسته از آرنج دکتر گفت خیلی احتمالش کمه جوش بخو ...

سلام باشه. ببین پسر من صفحات رشدش شکسته بود چند تیکه شده بود الان ۴ ماهه عمل شده خوبه ولی ظاهرش یکم فرق داره زاویه آرنجش با اون یکی. انگار یه ذره کج جوش خورده. دو سه روز بعد عمل خیلی بدو بدو کرد یهو افتاد و خیلی جیغ زد فکر کنم همون موقع جابجا شد استخونش. روز اولم که گچو باز کردیم حس کردم یکم کجه به دکتر گفتم گفت نه خوبه. به یع فیزیوتراپ و یه دکتر جراح دیگه هم نشون دادم عکس گرفت دید گفت نه تو وسواسی. ولی به نظر خودم و مامانم اینا دستش یه ذره کج جوش خورده... حالا باید دوباره ببرم پیش دکترش ببینم چی میگه.

سلام گلم.دست پسرت کامل خوب شده؟  دختر منم دستش شکسته از آرنج دکتر گفت خیلی احتمالش کمه جوش بخو ...

حجم عکس زیاده ارسال نمیشه اینجا ‌ اگه خواستی شماره ایتا یا روبیکا یا بله برام بفرست تا برات ارسال کنم.

راستی هزینه عمل تو کلینیک ۱۰ تومن شد. دکتر زیرمیزی نگرفت. دکتر رحیم نیا تو بیمارستان بقیه الله هم عمل میکنه با هزینه کم ولی ما چون عجله داشتیم فرداش تو کلینیک عمل کرد.

سلام عزیزم تورو خدا اگر پیامم میخونی جواب بده پین ها رو چه جوری خارج کردن درد داشت بچه اذیت شد چقدر طول کشید 

دخترمنم همین اتفاق واسش افتاده دارم میمیرم از استرس خارج کردن پین ها😭😭😭😭

سلام عزیزم تورو خدا اگر پیامم میخونی جواب بده پین ها رو چه جوری خارج کردن درد داشت بچه اذیت شد چقدر ...

سلام عزیزم نهههه نترس اصلا. راحت در میاد درد زیادی نداره. بعدشم بخیه نمیخواد روش یه گاز و چسب میزنن یکی دو روز بعد میره حموم. فقط اون لحظه با گوشی برا بچه کارتون چیزی بزار که حواسش به اون پرت شه و متوجه نشه نبینه چون ممکنه ببینه بترسه گریه کنه نداره. خوراکی مورد علاقه اش یا اسباب بازی هم ببر بده دستش همون موقع

سلام عزیزم نهههه نترس اصلا. راحت در میاد درد زیادی نداره. بعدشم بخیه نمیخواد روش یه گاز و چسب میزنن ...

مرسی عزیزم خدارو شکر گذشت هر چند تلخ 

الان تو مرحله فیزیوتراپیم بچه شما هم فیزیو تراپی رفت؟  چقدر طول کشید تا حرکات دستش عادی شد 

خواهش میکنم هر چی میدونی بهم بگوو🙏

مرسی عزیزم خدارو شکر گذشت هر چند تلخ  الان تو مرحله فیزیوتراپیم بچه شما هم فیزیو تراپی رفت؟ &n ...

پسر من ۲ جلسه فقط به زور تحمل کرد موقع خم کردن درد داشت گریه میکرد فیزیوتراپ گفت نمیخواد دیگه بیارید خم شدنش خوبه کم کم بهتر میشه ما هم دیگه نبردیم الان بعد ۶ ماه خوبه ولی کامل تا نمیشه مثل اون یکی دستش و البته اینم بگم بعد سه چهار ماه استخوان آرنجش یکم کج رشد کرد و یه حالت قلمبه داره ولی چند تا دکتر نشون دادیم عکس گرفتیم گفتند خوبه بزرگ بشه خودش رشد می‌کنه صاف میشه. مال شما چطوره الان. از نظر ظاهری خوبه؟

سلام وقتتون بخیر

گلم دنبال راه ارتباطی با شما بودم برای یک پرسش

شما تقریبا دو سال پیش در مورد تی ام اس نظر داده بودید

من یک خانم چهل و شش ساله هستم من هم ارشد روان دارم

مشکلم پنیک هست اگر معرف حضورت باشه 

اضطراب زیاد

داخل متن نوشته بودی افسردگی شوهر خواهر تون و همسرتون بهتر شده اضطراب شما نه

من الان دارم دارو استفاده میکنم ولی چندان موثری نبوده بنظرتون تی ام اس بهم جواب میده

و کجا به لحاظ هزینه مناسبتر هست

اورتون با مادر امام حسین علیه السلام

سلام وقتتون بخیر

گلم دنبال راه ارتباطی با شما بودم برای یک پرسش

شما تقریبا دو سال پیش در مورد تی ام است نظر داده بودید

من یک خانم چهل و شش ساله هستم من هم ارشد روان دارم

مشکلم پنیک هست اگر معرف حضورت باشه 

اضطراب زیاد

داخل متن نوشته بودی افسردگی شوهر خواهر تون و همسرتون بهتر شده اضطراب شما نه

من الان دارم دارو استفاده میکنم ولی چندان موثری نبوده بنظرتون تی ام است بهم جواب میده

و کجا به لحاظ هزینه مناسبتر هست

اورتون با مادر امام حسین علیه السلام

پسر من ۲ جلسه فقط به زور تحمل کرد موقع خم کردن درد داشت گریه میکرد فیزیوتراپ گفت نمیخواد دیگه بیارید ...

سلام لطفا جواب بدین نگرانم

دخترم دوازده روز پیش خورد زمین سه روز دردداشت کریه میکرد بعدش خوب شد روز اول عکس گرفت متخصص کفت نشکسته الان ولی لنگ میزنه بهتر شده ولی میدوعه بخصوص...ما چطور فهمیدین ثفحه رشد شکسته علاعمش چیبود و‌دکتر چطور فهمید سی تی یا رادیولوژی یا ام ار ای‌ممنون میشم ج‌بدین