2777
2789
عنوان

آبرو نمیمونه واسم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 75 پست
سریع تمومش ‌کن 

بگم چی ؟ اقام خیلی حساسه چه جوری بگم بهش آخه ازهمه بدتر اینکه خودشون بریدن دوختن انگار نه انگار .اصلا نطر من اگه براشون مهم بودن نمیدادن به این راحتی به این ادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا با خانواده ام راحت نیستم ولی به مادرم به شوخی گفتم نمیخوامش اینقدر عصبی شد گفت نبینم ابرو با ...

عزیزم بشناسن مگ چی میشه با یه بزرگتر دیگ صحبت کن فردا خدای نکرده نری با یه بچه برگردی از الان تمومش کن ضعیف نباش

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤

چی بگی به آقات؟همینارو 

بعدم بگو مبخایی فردا با دهن خونی برگردم خونت آبروت بره؟الان میخام جداشم 'مردم هم ۲روز دیگ یادشون میره

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من اصلا با خانواده ام راحت نیستم ولی به مادرم به شوخی گفتم نمیخوامش اینقدر عصبی شد گفت نبینم ابرو با ...

مادرتو‌ ولش کن همشون همینن من بهش گفتم نمیخوام ازدواج کنم همسرم سرده گفت پدرتم اینجوریه یه بچه بیاد درست میشه کی داره تحمل میکنه من مادرم عین خیالش نیست بهم گفت هرکس خواست طلاق بگیره خودشو بکشه خونه پدر مادرش نره اگه آدم‌نیست برو خصوصی با پدرت صحبت کن ببین چی میگه 

ترو خدا تا دیر نشده تموم کن چرا صیغه خوندین اول آشنا بشید 

این الان اینه تو زندگی یک روز خوش برات نمی‌ذاره یک وقت نگی تحمل میکنما 

زندگیت و خراب نکن با خانوادت صحبت کن 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

اگه ازدواج کردی با همچین نامردی مطمن باش بدبخت میشی

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

قبول نکن ،هیج جوره زیر بار این ازدواج نرو ،خوبه که خیلی زود خودشو نشون داده 

من از اولشم مشکل داشتم شب خواستگاری گفتم نمیخوام چون علاقه نداشتم بهش بابام گفت علاقه پیدا میکنی خودشون .اگر بخوام بهم بزنم بیرونم میکنن 😭میترسم.

بگم چی ؟ اقام خیلی حساسه چه جوری بگم بهش آخه ازهمه بدتر اینکه خودشون بریدن دوختن انگار نه انگار .اصل ...

مث من با یه بچه میخوای بری تو سرشون اونجوری بهتره یا از اول که هیچی نشده بهشون بگو انقدر بده اول کاری منم بخاطر آبرو خفه خون گرفتم اولش هزار مرض عصبی  گرفتم با یه بچه بدبخت شدم اگه همون اول تموم میکردم و به حرف مردم اهمیت نمیدادم این نمیشد. الان مردم صد تا دوس پسر میگیرن پرده شونم میدن هیشکی حرفی نمیزنه تو که دیگه محرم بودی یه مدت هیچی ام نشده اینو بگو 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

جمع کنید این مسخره بازیا و عقب افتادگیارو مگه صد سال پیشه با این چیزا آبرو بره اگه الان جدا نشی بعدا با دو تا بچه جدا میشی این الان اینجوریه بعدا معلوم نیست چه بلایی سرت بیاره