2777
2789
عنوان

توجه و محبت افراطی شوهر به دخترخاله

1907 بازدید | 130 پست

دختر خاله شوهرم کوچیکه ۹ سالشه هردومون خیلی دوستش داریم و اونم ما رو خیلی دوست داره

اصلا حسادتی ندارم نسبت و هرازگاهی میاد خونمون سه چهار روز میمونه و من کلا از همه لحاظ بهش میرسم. هرغذایی که دوست داره درست میکنم، واسش کارتون میذارم و…

کلا کاری میکنم که بهش خوش بگذره اما رفتارای همسرم واقعا آزار دهندس… میاد جای بچه رو کنار خودمون میندازه و خودش وسط میخوابه، هی نگاش میکنه بوسش میکنه. صبح از خواب بیدار شدن به من میگه برو صبحونه رو حاضر کن ولی اون دوتا دراز کشیده بودن و هی بغلش میکرد بوسش میکرد فشارش میداد

ولی من عین یه خدمتکار بودم. سه تایی باهم رفتیم بیرون اون دوتا دستای همو گرفته بودن جلو میرفتن، منم پشت سرشون

واقعا خیلی ناراحت شدم… به شوهرم بگم میگه حسودی

چیکارکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترخاله احیانا درس و مدرسه و خانواده نداره؟ انقدم کوچیک و گوگولی نیست توی این سن، ببخشید ولی اصلا سیاست و مدیریت نداری به نظرم،اصلا جدای هرچیزی معنی نداره انقد خونه شما بمونه

ریپ نزن نمیخونم 😑

نه‌ساله زیادم بچه  نیستاااا

چرا میاد میمونه؟

منم بودم ناراحت ميشدم

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
دخترخاله احیانا درس و مدرسه و خانواده نداره؟ انقدم کوچیک و گوگولی نیست توی این سن، ببخشید ولی اصلا س ...

وقتایی که تعطیله میاد. انر هفته ها

خب من چیکارکنم هرکاری کنم شوهرم میگه حسودی. اون خودش برشمیداره میارتش